måndag 10 oktober 2011

Funderar över livet...

Tar en snus, lägger mig på soffan, lyssnar på Melissa Horn och funderar över livet...
 

Babbel

Idag trodde jag att jag skulle få sovmorgon, men så var det inte. Tobbe åkte till jobbet och jag gjorde ordning Loke för inskolning på ett nytt dagis som han kanske ska börja på. Ska bli spännande att höra vad som har att säga idag, för jag och Lokes mamma har nämligen fått hela olika information om vilka regler som gäller. Det är ett nattdagis (nordangården) han ska börja på. Jag och Tobbe är hemma varje natt så vi anser att han inte behöver ytterligare ett ställe att spendera sina nätter på. Vi tycker att han kan vara hos oss istället. Men det är vad vi tycker. Vi får se hur det hela slutar. Men jag tycker att man har nattdagis som sista utväg om det inte finns andra lösningar att ta till. Imorgon ska antagligen jag följa med på inskolningen, om det nu blir det dagiset vill säga.

Min hals har börjat göra ont igen. Jag vill träffa Sofia och Mira-Li, dom flyttar snart och jag vill hinna med att träffa dom så mycket som möjligt. Men jag vågar inte träffa dom när jag inte är hela hundra, lilltjejen får inte bli smittad. 

I lördags hade jag jättekul, började med något glas vin hos Marica sedan gick vi till Tessan och kvällen avslutades på heartbreak. Var lagom full och pigg hela kvällen, gjorde av med lagom med pengar och var lagom bakis igår. Var i stort behov av att komma ut och träffa lite folk! Fick en massa komplimanger för nya frillan också, och då blir jag såklart jätteglad.

Nu ska jag göra mig ordning för dagen, lunchen ska vara klar tills grabbarna kommer hem får dagiset och jobbet kallar kl 14.00.