torsdag 27 februari 2014

Lego filmen

Idag var vi på bio. Lego filmen. Den fick bra betyg av hela familjen. Roligt med en film som alla uppskattar att se. Lego är så häftigt, det finns nästan allt ju! :)


Nu sover Loke, Tobbe tränar och jag klurar på nästa jobbschema. Undra om jag får graviditetspenning? I så fall är det bara två veckor på den nya schemaperioden som jag jobbar. Jag är lite orolig inför att börja jobba igen. Hur tusan ska jag orka med ett 7-20 pass? Jag som blir helt slut av att bara vara en dag här hemma. Men det funkar säkert bättre än vad jag tror. Blödningarna ger inte upp helt heller. Dom får jag nog leva med hela graviditeten känns det som. Värre kunde det varit :)

Rörelser

Är i vecka 25 nu och känner massa rörelser i magen. Inte så starka, gissar att dom kommer bli starkare, även fast moderkakan ligger i fram. Igår kände Tobbe en massa rörelser och sparkar, så himla mysigt. Att ligga i soffan och titta varandra i ögonen och känna hur vårt lilla barn rör sig i magen. Helt fantastiskt! Tänk att vi ska bli mamma och pappa <3


Maria