torsdag 12 april 2012

Dagen i text och bilder

Idag har vi, som jag önskade, haft en bättre dag. En riktigt skön och fin dag! Vi började med en promenad till ån för att känna på vattnet, Loke är så sugen på sommaren, jag med! Vi hittade en padda på vägen. Loke tyckte att det var konstigt, padda är iPaden för honom.



När vi kom hem lagade vi lunch, våran när-vi-är-ensamma-rätt, lapskojs!


Sandra kom hit strax efteråt och vi har varit ute hela dagen. Det är så skönt med hus, jag fattar inte att vi verkligen bor här, att vi kommer leva här hela sommaren och en massa år till. Sandra och jag satt och surra på altanen och Loke lekte på gården och filosoferade, det är helt underbart! Vi har lekt tjuv och polis, under hökens vingar kom, fikat och tagit en cyckeltur upp i skogen. Loke är riktigt säker på cykeln nu och drar ifrån med en himla fart, snart ryker stödhjulen vare sig han vill eller inte ;) Vi träffade även katten Åke på vägen, som hade fångat och torterat en kopparödla, eller snok eller vad det heter.




Sandra är kvar här än. Middagen, tacos med kyckling, är just intagen. Eftersom Loke har varit så duktig idag så fick han äran att bestämma om han ville äta med oss i köket eller vid datorn, gissa vad han valde? ;) Loke äter som en häst just nu, började men stort portion pasta, kyckling, nachos, gurka och majs. Det blev en sväng med påfyllning och sedan tog allt slut, men Loke var fortfarande hungrig, så då fick han rester från lunchen också, och allt gick i. Mask i magen eller är det vårsolen som gör att han växer extra mycket? <3 Nu ska nötterna borstas och Loke ska sova.



Ebba och Didrik








Vill inte!

Loke vaknade 06.30. Jag skickade upp Tobbe med han. Nu har pappan åkt till jobbet, jag orkar inte kliva upp! Än så länge har jag inte hört ett pip från Loke, tv är bra ibland!



Olustig känsla!

Blev på tok för sent ikväll. Ledig imorgon, men Loke gör väl ändå morgon vid sex tiden, alltså om fyra timmar! Sedan är det jobb från morgon till kväll, fredag, lördag och söndag. Loke är i en riktigt trotsålder och jag är helt ur balans. Jag är ledsen, arg, känner mig tom och konstig. Känns som jag ska bli sjuk, både fysiskt och psykiskt. Tidigare idag var allt bra. Sedan hände något och allt känns bara olustigt och konstigt. Vet inte varför. Det är jobbigt med sånna dagar. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon, den här känslan orkar jag inte med! Jag måste styra upp mig själv, ta hand om mig själv och se till att göra det JAG mår bra av! Först lär jag komma på vad det egentligen är!

Sen det där tragiska avslutet på desperate housewives avsnittet jag såg nyss gjorde ju inte saken bättre. Riktigt hemskt! Hur kan jag bli så påverkad av det jag ser på tv? Det är inte ens på riktigt, det är skådespeleri! Sofias änglar, spårlöst, och sånna där andra program klarar jag inte av längre. Till och med lyxfällan är nästan för jobbigt. Hallå, hur står det till med mig egentligen? Jag grinar jämt! Och NEJ jag är inte gravid, jag är bara Maria-böl-ström... Eller just ja, Björn!

Åh vilket negativt inlägg, men det är så det är just nu. Godnatt!