måndag 2 juli 2012

Ockelbomarknad

Självklart for vi till marknaden även i år. Jag, Tobbe, Loke, farmor och Sandra trängde in oss i bilen, svettigt men roligt. Tobbe var en härlig stämningshöjare som vanligt. Hittade parkering efter många om och men. Min kära man måste gilla att bilköa eftersom han körde tillbaka och ställde sig sist i bilkön igen. Väl framme mötte vi upp alla Lokes kusiner och faster med sambo. Åkte karuseller, köpte armband, smakade korv och chips även fast man vet hur det smakar och man vet att man inte ska köpa. Åt varma chips, langos och rostade mandlar. Drack flera liter Loka och trampades på hälarna. Precis som det ska vara!












Matberedare

Idag blev jag med matberedare. Har aldrig varit ägare till en stor sådan förut. Så nu ska det rivas, skivas och blandas. Jag och Loke startade med lite rivna morötter och blomkålsmos. Blev en favorit hos oss båda. Nyttigt och bra! :)



Tvätta bil

Tvättar av jobbar bilen, det är mysigt i dom här biltvättarna tycker jag. Skönt att sitta här och filosofera på livet och ha betalt samtidigt. Eller ja, filosofera på livet var väl att ljuga lite. För pilla på telefonen betyder väl inte filosofera på livet. Jag har åtta arbetspass kvar till semestern och jag längtar verkligen nu. Det ska bli så förbaskat skönt att sova ordentligt, planera så lite som möjligt, äta massa glass, jordgubbar och melon. Bada i poolen, ta nån liten dagstrip till typ grönan och Leksand sommarland. Bara njuta av livet i huset med mina killar. Åh vad jag längtar! Om 2,5 timme slutar jag, då ska jag hämta lilla killen hos farmor och åka hem och kanske bada och ha det skönt med honom. Visst är väl sommaren här för att stanna nu? :D

Nu ska jag luta mig tillbaka och filosofera på riktigt innan tvätten är klar.