söndag 13 april 2014

Bättre dag!

Idag är en bättre dag och jag är så glad över det. Dom dåliga dagarna känns så mkt mindre dåliga om det bjuds på en bra efteråt, tyvärr kan man ju aldrig vara säker.

Valter sprutade bajs på mig igår innan jag gick hem. Så redan där blev det bättre. Två stora lass inatt och mer bajs under dagen, hela min hand blev bajsbesprutad också. Aldrig förut har bajs varit ett sånt väl diskuterat ämne och så glädjande.

Svullnaden han fick efter blodtransfusionen har gått ner. Fortfarande lite svullen kanske, svårt att se vad som är babyhull och inte. Han går upp i en rasande fart. 1520 gram idag. Vi tycker att han är riktigt stor nu. Proverna visar bättre resultat, han kräver mindre syrgas och ligger högre i syresättningen. Det märks så tydligt att när bäbis mår bra mår mamma bra och tvärtom. Att man kan få sånna starka känslor för en människa på så kort tid? Valters välmående är det absolut viktigaste i världen för mig!

Idag har vi nästan legat konstant känguru. Det mår jag bra av, och även Valter. Vi kör skiftarbete och det är så enkelt när vi båda är lediga. Så skönt att Tobbe har påsklov nu. Imorgon ska vi spendera eftermiddagen med storebror också. Det ser jag fram emot. Undra om han ser någon skillnad på den lilla lillebrorsan.

Maria