tisdag 24 juni 2014

Relaxen

Idag har jag och min syster varit på relaxen på fjärran höjder och myst. (Tack Lisa!) Det var riktigt härligt. Skönt att bubbla och svettas ur i ångbastun. Kännes som man blev ren på riktigt för en gång skull. Efter blev det surr och redbull. Vi bestämde oss återigen för att börja motionera. Promenera ska vi väl för bövelen klara av. Lite endorfiner kan inte göra någon skada. Inte nått kilo minus på vågen heller. Vi får väl se, är det något jag har svårt att få tummen ur, så är det gällande att träna. För övrigt är jag väldigt bra på att ta tag i saker. Ordning och reda.bMen att ta hand om min egna kropp, det är jag verkligen inte bra på. Dumt, som fan!

På kvällen blev det film och gotta med Tobbe. Robocop. En porrfilm helt i min smak. Handlingen skiter jag i. Det är Joel man vill åt. Det är vansinnigt vad härlig han är! Där här buffébordet kanske inte gör oss så vansinnigt härliga. Men gott var det!



Valter. Två månader och två dagar har gått. Två månader och två dagar av panik, ångest och brutal saknad. Det har inte blivit bättre på något vis, inte alls. Jag saknar dig så mycket och jag önskar så att det fanns något jag kunde göra för att få dig tillbaka. Jag söker lösningar hela min vakna tid, men jag finner ingen. Det gör så ont! Min perfekta pusselbit! ❤️

Maria