onsdag 2 april 2014

Baciller

Baciller är våran största rädsla just nu. Jag är livrädd för att själv bli sjuk så att jag inte kan träffa Valter. Imorse vaknade jag och hade ont i halsen. För övrigt mådde jag som vanligt. Jag håller mig hemma från sjukhuset idag, det är riktigt jobbigt. Men jag skulle aldrig förlåta mig själv om jag smittade Valter så han blev dålig. Alltid bäst att ta det säkra före det osäkra i det här läget. Jag är hemma och boar istället. Skötbordet är på plats. Småkläder är upptvättat och farfar har tapetserat sista väggen i Valters rum. Tobbe har satt golvlisterna, bara taklister kvar. Jag har börjat ställa ordning lite, så mysigt! Jag får ringa neo när jag vill för att kolla läget och Tobbe är där nu, det känns bättre då. Jag proppar i mig esberitox, kaloba och dricker så mycket jag kan. Hoppas verkligen att det vänder och inte blir värre!

Idag skulle Tobbe vara med Loke efter skolan och jag skulle ha varit på sjukhuset. Men nu när jag blev hemma var en bra sak att jag skulle få träffa Loke istället. Dessvärre fick vi mejl från Lokes förskola där dom skrev att det går magsjuka hos dom. Loke var på dagis igår och idag, så tyvärr fick vi avstå att träffa honom idag. Vi kan inte riskera att dra hem den hemska sjukdomen. Loke får vara ledig imorgon och komma fredag-söndag istället. Så jävla typiskt! Hoppas han förstår ändå. :(

Idag åt vi middag tillsammans hemma för första gången på en månad. Hur det kan bli!








Valters rum får ni se när det är helt färdigt, jag hoppas på till helgen!

Maria

Minibror

Jag har köpt en bok till Loke. Min pyttelilla minibror. Den kanske kan hjälpa honom i den här annorlunda tiden. Jag tycker att den var både bra och rolig. Massa saker som stämmer in på våran situation just nu.





Maria