torsdag 9 juni 2011

Fel

Det förra inlägget skulle ha publicerats tidigare idag, måste blitt nå fel. Nu är jag hemma från stan. Loke har badat och nu sover han. Jag har färgat ögonbrynen, haft på ansiktsmask och badat. Trivsamt! Nu ska jag rensa lite i min garderob tänkte jag, tror inte det är så mycket, men säker nått. Jag har för dåligt med galgar. Köpte ett nytt linne idag och två T-shirtar på Gina tricot idag. Ut men det gamla och in med det nya. Så billigt med kläder på gina också, tre st hundralappar för alltihop. Dessvärre är det kvalitet därefter, men det gör mig inget :)

Älskar dom här, använder dom i stort sett varje dag.




Dagens middag, Loke fick en perfekt sallad för honom :)


Menskoll och skattepengar

Idag har jag fått tillbaka en slant på skatten. Mycket välkommet lär jag säga. Undra vad jag ska göra för roligt? Kommer inte så himla långt, men kan leva trivsamt månaden ut.

Idag laddade jag hem en app. till iphonen. Menskollen heter den, rätt lustigt, så har man koll på ägglossning och den där jäkla cykeln. Gillar jag den kan man för endast 15 kr uppgradera sin till Menskollen Deluxe. Haha fan vad roligt!

Idag ska jag och Loke träffa bästa Sofia på stan, lite shopping kanske och middag/fika. Jag är på toppen humör idag, solen skiner och jag har endast FYRA arbetspass kvar till semestern. Gött!