tisdag 22 februari 2011

Jag hjälpte Lisa att måla lite idag. Det var skönt att stå och måla och småprata, Lisa är en mycket klok tjej! En av dom klokaste jag känner. Hennes lägenhet var jätte mysig. Gammalt och charmigt. Den behöver ett liten extra piff bara, men det fixar hon. Bottenvåning med uteplats, gud så härligt! Det skulle verkligen jag vilja ha. Jag får hänga mycket hos henne i sommar istället :)


Sen på kvällen åt jag & Tobbe kycklinglasagne som han gjorde. Verkligen att rekommendera. Vi är less på köttfärs, så vi äter i stort sett bara kyckling.


Vi har haft allvarliga diskussioner här hemma på kvällen, hit och dit och fram och tillbaka. Inte blir vi så speciellt mycket klokare heller. Det slutade med att Tobbe drog till gymmet och jag sitter här och bloggar och lyssnar på musik. Det är avkoppling för oss båda. Så då kan vi avsluta kvällen på ett trevligt sätt.

Jag ska också berätta att jag är så himla duktig på att kompensera. Varje gång jag tränat äter jag extra mycket godsaker efteråt. Men det gör inget, jag är nöjd med att jag har fått mina muskler och mitt hjärta att pumpa. Då kan munnen få sig något gott sen också!

Jag har har ljus från Yankee Candle, dom luktar fantastiskt. I helgen köpte vi vaxkakor att lägga på en oljelampa istället. Dom luktar så mycket mer än ljusen och sprider sig i hela lägenheten och luktar fast man inte ens eldar dom. Såna måste ni bara ha! Mina favorit dofter är clean cotton, kiwi berries, soft blanket och mandarin carnberry. Vaxkakorna är också mycket mycket billigare än ljusen!

Rosa gymmet


Gud vad rosa gymmet är bra. Lagom med folk. Trevlig personal. Skön atmosfär. Schampo balsam och tvål till utlånes. Hårfön. Topz. Duschar med draperi. Hårda pass. Åsså är ju allt i rosa. Kan inte bli bättre! Gå dit och prova på för sjutton!

Nu är jag och ska hämta syster. Hon kom på den lysande idéen att jag kunde bjuda henne på lunch. När hon tänker till så pass måste man ju ställa upp ;)

Ledig tisdag

Idag är jag ledig, mycket skönt att ha en ledig dag mitt i arbetsveckan. Jag klev upp i skaplig tid så dagen skulle bli längre. Har redan hunnit laga kycklingtortilla, damma, dammsugit och plockat lite. Det är städ dag här hemma idag, Tobbe jobbar till 16, så ju mer jag hinner göra innan han kommer hem desto mer tid till annat får vi ikväll. Jag ska iväg på ett lunchpass klockan 12 också, core 30 minuter, intensiv snabb träning, det gillar jag. Men risken finns att passet blir inställt, för det är bara jag som är inbokad på det. Då får jag köra på crosstrainern istället. Men jag hoppas att passen blir, snacka om personlig träning ;)

Jag har hunnit vara arg idag också. Tänk så effektiv jag är! Men det har lagt sig nu, inget jag kan förändra så därför försöker jag att inte lägga allt för mycket energi på det. Men det är svårt. Blev liksom som sur grädde på det redan ruttna moset.


Undra vad jag ska göra nu då... Läsa? Torka golven? Städa toan? Snart ska diskmaskinen plockas ur och fyllas igen. Han går på högvarv dygnet runt den där stackars maskinen. Jag älskar honom. Jag älskar Tobbe också!

Efter träningen ska jag antagligen hälsa på Lisa i hennes nya lägenhet och dra något penseldrag på väggarna. Mysigt att spendera tid med henne tycker jag :)


Hoppas ni har en bra dag, tjo ;)

Dag 16 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Katrin Zytomierska kanske... Hon är en underbar kvinna. Ärlig, drivande, snygg, rolig. Ja så jäkla härlig bara. Säger saker som ingen annan vågar säga och står på sig. Inge fjoll och påklistrat! Sånt gillar jag. Men varför vill jag leva hennes liv då? Jag är inte ute efter att få ligga med Bingo i alla fall. Det handlar inte om att leva hennes liv, utan mer om att få uppleva saker ur hennes synvinkel. Jag tänker mer på insidan än utsidan.

Det skulle också vara roligt att få leva en miljonärs liv för en dag, få känna hur det känns. Hur man ser på saker och hur man uppskattar livet.

Ja nu kom jag på. Maria Montazami. Hennes liv vill jag leva. Också en underbar kvinna. Genomsnäll och äkta! Jag vill strosa runt hemma och fluffa kuddar, planera fester och shoppa. Vara snäll, glad och tacksam! Det vill jag :)