onsdag 7 mars 2012

iPad

Jag höll mig inte speciellt länge. Nu sitter jag nämligen här, ett par tusen fattigare och en rolig leksak rikare! Kommer pilla tills jag somnar, undra vad Tobbe kommer roa sig med när jag är på jobbet imorgon? Hmm, jag kanske tar med den till jobbet ;)




Björn, Maria Björn! (skrivet imorse, men gick inte att publicera)

Jag skrev ett inlägg igår vid lunch och ser nu att det inte har blivit publicerat. Nått har gått snett, jaja jag får skriva igen bara. Nu sitter jag vid datorn och bloggar, det händer inte ofta. Jag sitter nästan aldrig vid datorn här hemma. Jag funderar om jag ska köpa en iPad, men jag vet inte, det kanske är onödigt? Jag klarar mig ju fint utan, men prylar är roligt! :D
Igår fylldes de oplanerade timmarna fint upp. Jag tvättade och städade bilen, postade Tradera paket, slängde återvinning, målade naglarna och ringde viktiga och roliga samtal. Sedan åkte jag till stan i min glänsande Skoda ;) och hämtade min invalida man. Det blev lunch på MAX, absolut en av mina favoriter, kommer aldrig trötta på MAX!

Jag var till läkaren igår och tittade efter elaka födelsemärken. Doktorn hittade inget som såg konstigt ut, bara några som jag själv ska hålla koll på. Jag visade till och med upp skithålet. Det kändes aningen obekvämt och märkligt att stå nakenfis i ett ljust och kallt rum och sära på skinkorna framför en kvinna som står hukad med ficklampa och förstoringsglas. Mycket värre än att gå till gynekologen! Jaja, skitan är kontrollerad och godkänd! Hon har själv valt sitt arbete, stackarn!

Idag börjar jag jobba kl 13, funderar om jag ska träna innan jobbet. Jag känner mig lat och opeppad. Jag struntar nog i det idag. Kör skivstångspass imorgon och morgonpass på lördag eller söndag. Tre dagar i veckan är jag nöjd med!

Nu ska jag åka till affären och köpa lite saker till mamma och pappa som ligger hemma och är sjuka.