onsdag 19 januari 2011

Sjukskriven

Jag blev hemma från jobbet idag, vågade inte gå dit med min mage, och inte om jag skulle smittas heller. Men jag tror inte att det är magsjuka för jag mår inge dålig förutom i magen. Känns som en flubber i magen. Det är bättre idag, men inte helt återställt. Tobbe är också bättre, men mår illa mest hela tiden. Han är ju lite känsligare än mig. ;) Jag får se hur jag gör imorgon, jag mår ju rätt bra, men när jag börjar anstränga mig känns det oroväckande i magen.

Idag fixade Tobbe stuvade makaroner och falukorv till middag, det blev gott, jag föredrar ostuvade makaroner, men någon gång ibland är det gott, och nu var det länge sedan. Jag gjorde en coleslaw sallad. Det blev jätte gott, men ska nog göra den lite fetare nästa gång. Lite fetare = Lite godare.

Nu försöker vi få Loke att somna, han har varit lite svår att natta den här veckan. Han borde nog sluta sova middag, så han är tröttare vid läggningen. Nu är det inte många dagar till hans åker till sin mamma, han åker på fredag. Veckorna går läskigt fort.

Snart blir det filmmys. Tobbe springer runt och tänder ljus i hela lägenheten. Det är så mysigt, det är nog det mysigaste med den här årstiden. På sommaren tänder jag nästan aldrig ljus.

Har inga roliga bilder att bjuda på från idag, jag tycker det är tråkigt utan bilder. Bilder på en blogg är halva nöjet, bloggkrydda liksom. Så jag lägger upp lite bilder från tidigare år, ungefär vid samma datum som idag.

Lunchbuffé januari 2007

Gran Canaria januari 2008

Church Street januari 2009

Jag & Loke januari 2010

hööhöö

Gösta sitter och läser tidningen på lunchrasten. Han vänder sig till jobbarkompisen Harry och säger:
- Här står det att avhållsamhet från alkohol förlänger livet.. och visst är det sant. I söndags hade jag inte
så mycket som en pilsner hemma, och det var den längsta dagen hittills i mitt liv..!

Vilken lurifax

En blondin sade till sin sängpartner för tillfället:
- Idag träffade jag en mycket snäll kille som gav mig 5 kr. bara för att jag skulle klättra upp i ett träd!
- Dummer, han ville ju bara se dina trosor!
Nästa dag:
- Idag träffade jag en mycket snäll kille som gav mig en glass bara för att jag skulle klättra upp i ett träd!
- Dummer, han ville ju bara se dina trosor!
- Ha, ha, idag lurade jag honom, jag hade inga!

Godmorgon


Klockan är 05.40. Vi har redan varit vakna i en timme. Tobbe är jätte dålig stackarn. Loke är gnällig. Vet inte om han är dålig eller trött. Jag är trött och inte helt okej heller. Tvättid klockan 07.00. Frågan är om jag ska jobba eller vara hemma idag. Får se efter frukosten.