måndag 24 februari 2014

Mys kväll med Loke och Emil

Idag åt vi kvällsmaten i soffan och tittade på Emil i lönneberga. Man får lyxa till det lite när pappan är på jobbet.





Nu sover lilltok och jag pysslar och donar. Tvättmaskinen går på högvarv och har gjort hela dagen, jag planerar bästa ordningen i lådor och bäbisrum. Kommer säkert göra om ett par gånger innan det är klart. Men det gör inget, jag älskar att pyssla med sånt här :)

Sportlov

Den här veckan är jag åter i arbete. Men har tagit semester för att ha sportlov med grabbarna. Tyvärr fick Tobbe hoppa in och jobba hela dagen för att få ihop timmar. Men vi får många lediga dagar ihop ändå.

Idag är jag och Loke alltså ensamma. Sandra och Wilma kommer hit på lunch och sen blir det en promenad så Loke får cykla lite. Det är så varmt ute. Underbart! Jag ska tvätta runt 10 maskiner med babykläder också. Jag har tvättat Lokes vinteroverall och hoppas på att den ska få hänga kvar i garderoben och att han klarar sig på fleece/skalkläder fram till sommaren. Jag gillar inte bylsiga vinterkläder, varken på mig själv eller Loke. Jag har vägrat vinterjacka på mig själv sedan nån vecka tillbaka.

Imorgon skulle jag lunchat med Sofia på stan, men vi ses på luftkuddelandet istället så barnen får hoppa av sig. Jag har aldrig varit där, enligt Loke är det den bästa platsen. Vi ska även gå på bio på sportlovet, lego filmen.

Det bästa av allt enligt mig är att vi ska börja rusta Valters rum denna vecka. Som jag längtat! Jag och mamma ska ta en lunch och en tur på polarn och pyret och köpa kläder till honom också. Hoho vad härligt!

Jag har alltså en skön vecka framför mig innan det är dax att prova jobba igen. I drömmarna på nätterna är jag redan tillbaka på jobbet. Valter föddes inatt också, dock kände jag min väldigt besviken för jag fick inte vara med på förlossningen och jag fick ingen hjälp alls med hur jag skulle ta hand om honom med amningen osv. Han kom ju lixom tre-fyra månader för tidigt och alla var och kladdade på honom och jag ville att han bara skulle vara med mig och Tobbe och sjukhuspersonal. Tur att han är kvar i ugnen än och oddsen på att jag får delta på förlossningen är ju rätt höga ;)





Maria