onsdag 23 mars 2011

Fantasilös

Då var det onsdag, halva veckan har gått, och fort går det som vanligt. Idag har jag inte gjort mycket. Var hemma och städade innan jobbet. Jag känner mig inte alls i form, det svider i ögonen och kroppen värker. Jag tänker INTE sjukskriva mig en gång till. Jag får ta det lugnt, dricka mycket och äta bra så hoppas jag att jag blir piggare snart.

På fredag är det LÖÖÖNNN!!! woohoo! Alltid lika välkommet och festligt. Fast den här månanden har jag inte författ mig själv i konkurs i alla fall. Pengarna har räckt hela månaden. Bingo! På lördag ska jag med syster till köpis och börja rulla kulorna. Vet inte direkt vad jag ska köpa, men något lär jag väl unna mig. Nya ansiktprodukter lär jag ha, och proterinpulver. Fasen var alla verkar bli rika på skatteåterbäringen då. Inte jag eller, men jag får några rödningar i alla fall. Glad att jag slipper betala tillbaka.

Loke kommer till oss imorgon, och stannar till lördag, och kommer igen på måndag om jag fattat rätt. Blev lite special den här veckan. Tobbe jobbar och jag ska på fest på lördag. Tycker lite synd om knatten som får hoppa fram och tillbaka hela tiden, men han kanske inte lider, jag vet inte. Vad tror ni? Hur tar småbarn det med att flytta mellan mamma och pappa hela tiden? Hur viktigt är det med lika rutiner osv? Eller vad frågar jag er för, ni svarar ju ändå inte ;)

Hej!

Sofflocket


Välte omkull på sofflocket efter lunchen. Trött blev jag. Men dax att svida om och fara till jobbet. Handledning idag :)