onsdag 16 februari 2011

Vardag

Jag satt just och skrev ett lång inlägg på telefonen, bara för att datorn var upptagen. Så råkar jag ta bort allting. Man blir ju rasande! Kastade bort Tobbe från datan, för nu ska jag skriva som folk!

Jag skrev i alla fall att veckorna går så fort. Dagarna ännu fortare. När jag jobbar förmiddag på Loke veckorna hinner jag knappt märka att en dag har passerat.

Hem. Laga middag. Duka undan. Leka. Bada. Fixa och plocka. Natta. Fixa och plocka lite mera. Slänga sig i soffan. Fuskborsta tänderna för att man är så trött. Sova ett par värdefulla timmar.Tur att vi är två vuxna i det här hushållet. Att vara ensam med barn är en sak jag verkligen inte vill vara. Det kan man självklart inte alltid välja, men jag ska i störta möjliga mån se till att jag aldrig hamnar i den situationen.

Imorgon har jag bytt pass på jobbet, då ska jag jobba kväll. Imorgon ska jag sova länge. Vara med mig själv. Läsa. Luncha. Jobba. Komma hem till en förhoppningsvis lugn lägenhet. Den dagen känns mycket bättre! Jag behöver en sån dag i veckan.

Vi hörs imorgon, hoppas att ni mår bra :)

Dag 10 – Någonting jag oroar mig för.

Jag försöker att inte oroa mig så mycket. Fast det är klart jag gör det ändå ibland. Över att jag eller någon jag bryr mig om ska fara illa eller bli sjuk. Sen kan jag oroa mig över småsaker, men det går över fort. Jag kan inte komma på något som jag oroar mig över så mycket att det påverkar mig negativt.

Lunch

Har lunch på jobbet. Har haft en bra dag hittills och det kommer fortsätta så. Nu ska vi ha personalmöte och hälsofrämjarna planerar lekar. Det tycker jag är roligt!

Ikväll kanske det blir träning. Kanske :)
Just ja. Städdag är det också!

Hörs sen!