onsdag 15 juni 2011

Har varit på personalfest ikväll. Eller fest och fest. Det var lugnt, jag drack två glas vin. Vi åt exotiskbricka och Betty bjöd på den godaste rabarberpajen jag någonsin ätit. Annis hade fixat spel (alias) och frågesport. Pris fick vi också, allihopa. Jätte trevlig kväll, känns konstigt att man kommer vara ifrån alla på jobbet så länge nu under semestertider. Vanligen så träffas man nästan varje dag. Dom är viktiga för mig mina kollegor!

Nu är jag proppmätt och super trött. Har blivit som en pensionär. Sitter i bilen med Tobbe som åker runt på nån typ av korvprovning.

Jag gjorde en musikvideo till Tobbe idag. Himla gullig så där ja ;) mitt i inspelningen flög det en golfboll mot bilen. Den missade, för det blev inte en skråma. Jag är en trafikfara. Men det var golfaren också, eller bara nybörjare!

Nu ska jag hem och sterilisera mig!

Fynd

Fyndade på röda korset idag. Fick betala en guld peng för den här fina hängaren. Vilket klipp :)

Vi är uppe på övertid. Men vi har sovmorgon imorgon. Barnlediga och jobb lediga (fram till 13) Underbart! Vi har pysslat, kollat på film, uppdaterat och rensat telefonen på foton (den blev mycket snabbare) och kärleksförklarat oss ;)

Nu ska vi kramas i sängen tills vi somnar. Jag är så tacksam att jag får somna och vakna tillsammans med denna underbara människa varje dag! <3