tisdag 28 juni 2011

HusHusHus

Har varit i Sandra och Örjans hus och donat hela dagen. Tobbe och Örjan även kallade Tröjan, har slipat och spacklat sovrummet och jag och Sandra har packat upp saker framförallt i köket, eftersom vardagsrummet och badrummet ska rustas. Vi har tvättat, hämtat saker i gamla lägenheten och fixat och donat. Finns hur mycket som helst att göra. Snacka om att jag är sugen på ett eget hus nu, då skulle jag aldrig behöva vara rastlös, så fort man har tid över kan man måla och fixa, eller bara lägga sig på gräsmattan och filosofera, det skulle jag visserligen inte ha ro till, men man kan ju gå runt runt på gården och bara njuta. Vi blev bjudna på pizza från Trödje pizzeria till middag, är nog en av dom godaste pizzorna jag ätit. Så har ni vägarna förbi lär ni prova en pizza ;)

Imorgon ska vi tillbaka igen. Vi ska måla och vika kläder, finns en hel del säckar med kläder. Det är så lustig med systermus, jag kan inte förstå att vi ha samma gener för vi är så fruktansvärt olika. Jag måste ha ordning och reda. Sandra gör lite här och lite där, packar ner en strumpa där och en här typ. Haha i en låda kunde man hitta allt från kondomer till muttrar eller ett nagellack eller varför inte en ensam liten strumpa haha. Men det är tur att vi är olika, tillsammans blir vi helt jäkla oslagbara! Jag älskar älskar älskar min systermus! Dom kommer få så fint där hemma och jag kommer hänga där en massa ;) Ska köpa en pool till Loke och lite leksaker så kommer han trivas där han med.

Nu ska jag duscha, för jag är lortig! Imorgon har jag tvättid klockan 07.00 och jag ser på riktigt fram emot det. Sen blir det raka spåret till Trödje, ska kanske klämma in en morgon-hurtis också.

 Todiloo!








Frulle på ballen

Det är här vi bränner fläsket. Visst är det fint? Dom här bilderna är tagna på kvällen.

Nu är vi hemma igen och äter frukost på balkongen. Snart ska vi iväg till Sandra och Örjan.