onsdag 30 mars 2011

Krig


Jag har gått runt och varit irriterad hela veckan. Men nu fick jag avreagera mig. Det blev vattenkrig och brottning här hemma ikväll. Efteråt borstade vi tänderna på varandra, samtidigt. Friss och tok satt också på sin plats. Men självklart avslutades det med tandborstskrig. Kolla vilken jävla snärt Tobbe fick in på min arm. Misshandel!!! (jag är självklart oskyldig ;) Tobbe står och suger på min kind. Därav det vackra ansiktsuttrycket.

Godnatt på er!

Frustration

Jag känner en sån jävla frustration, jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Men jag vet en stor bidragande faktor. Jag känner mig så arg så arg, hela tiden nästan. Jag blir nästan rädd för mig själv, jag skulle vilja låsa in mig själv i en källare och bara skrika och slå. Det gör jag så klart inte, jag håller det inne, rätt lugnt och sansat. Släpper ut lite då och då, till fel person, vid fel tillfälle. Så klart!

Det är jobbigt, jag vill vara glad. Fokusera på det positiva. Jag har svårt att kontrollera det. Jag hoppas att det går över snart, eller att jag kan hitta ett sätt att kontrollera det på. För nu är det helt hållbart. Jag är så förbannad på saker jag inte kan påverka. Jag måste försöka acceptera det jag inte kan förändra och få ogjort. Frågan är om jag vill eller någonsin kan acceptera det? Måste jag acceptera att jag inte kan acceptera det? Haha ja ni hör ju, det går ju bara runt runt i skallen på mig. Fan! Varför gör jag så här? Det här är ju inte jag! Ska jag behöva ta hjälp att reda ut det här? Gå och prata med någon. Det känns överdrivet. Men det är det jag skulle rekommendera till någon annan. Men då ska jag ta tag i det också...

JÄVLA APA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu blev det rätt privat, men jag vill inte heller att den här bloggen ska se ut som att allt är guld och gröna skogar. Som alla andra jävla påklistrade fejk bloggar och fejk liv. Nä, allt inte inte perfekt. Inte för någon.

Nu åker jag till jobbet.

Men varför klagar ni på vädret? Det är ju jätte härligt :)

Snooza


Det är så mörkt och skönt i sovrummet. Jag skulle kunna ligga här flera timmar till. Har redan snoozat i en timme. Men nu lär jag vakna. IPhone pill får väcka mig ordentligt. Jag drömde att jag sov över jobbet. Jag börjar 13.00 men ska åka dit till 12.00 så jag hinner luncha och hämta bil innan mötet. Jag drömde också att jag gick upp för en trappa som var så sne att jag hängde i ledstången (haha roligt ord) jag höll på att ramla och en kille hoppade rätt ner. Det var omöjligt att ta sig in i våran lägenhet för dörren var i taket. Konstigt. Jag drömde också att jag och tjejerna satt på en båt (!) på väg på en solsemester. Jag hade ett spädbarn med mig och båten gungade jätte mycket. Jag tappade bort tjejerna men sen såg jag som på håll sittandes och skåla med kaffe Karlsson. Jag ramlade i trappen som ledde till dom också. Skumt.

Nu ska jag äta frukost och duscha.

Hoppas ni mår bra. Jag ser på Facebook att det är kallt ute :(