fredag 15 april 2011

Vrålåk

Efter middagen med syster skjutsade hon hem mig i sitt vrålåk som hon är så nöjd över. Jag kan inte förstå den där grejen med fräsiga bilar, men det gör hon. Visst är det roligt med bilar med lite kräm i så man kan gasa så det suger i hela kroppen, men då vill jag köra själv och det räcker med att få provköra en gång, sen är jag nöjd.

När jag kom hem insåg jag att min fredagskväll bestod av... ingenting... så jag rusa ner i tvättstugan och hann knycka en tid. Så det blev mitt fredagsnöje, tvätta. Men det har jag inget alls emot, då slipper jag imorgon, då jag hoppas att solen ska få värma mina kinder istället.

Gosbjörn skickade mess för att tag sedan och berättade att han kanske får jobba över. Typiskt, jag som saknar hans famn. Men han behövs antagligen mer där än här just ikväll. Den som väntar på nå gott.... väntar alltid för länge. Jag får umgås med nötterna i Big Brother huset ikväll istället, har nästan en veckas avsnitt att ta igen. Hörde att Basshunter hälsar på, woooohoooo värsta coola killen ;)

Tittade på lite gamla bilder. Det är jobbiga tider i våran familj/släkt just nu.
Ni betyder så obeskrivligt mycket för mig! <3 

Bryter arm med lillasyster, förlorade antagligen trotts att jag fuskade och stod upp.

Här gjorde jag karriär inom bakfyllan.

Min snygga pappa <3

Bak med mamma och syster <3


Syster, Kusin Frida och mamma med luggen. Grillning med farmor & farfar <3

Min fina Stella

Ute med våran första båt

Hoppas ni har en skön fredagskväll, tjo!

Fredagsmiddag

En liten fredagsmiddag! Kittla döds skönt!



Hakuna matata!