torsdag 14 juli 2011

Idag då

Vaknade som sagt tidigt och kunde inte somna om. Tog det lugnt hemma och tvättade lite innan vi cyklade iväg till vårat perfekta promenad ställe, blev en rask promenad. Hem och styra om för fika på stan med Anna och hennes underbara lilla dotter. Blev lunch på java och sen lite butik-kik. Mycket trevligt, nu vill jag ha en egen bäbis :)

Sedan blev det till att hämta Loke hos hans mamma, Lokes syster var magsjuk så för att Loke inte skulle riskera att bli smittad tog vi hem honom en dag tidigare, inte mig emot :)

Åkte till Tessan på kaffe och glass, mycket trevligt att träffa henne och uppdatera om skvaller hit och dit ;)

Sen hem och laga middag, tvätta smutsig pojke och tvätta kläder, natta pojke och slå sig ner här.. och här sitter jag, nu ska tvätten hängas och jag är hungrig igen, vem är det som äter upp all mat i min mage!?

Gårdagen

Igår blev det inget skrivet här, hade fullt upp hela dagen. Började med att cykla till en lekpark så Loke fick leka, vi tog med oss lunchen och blev där en bra stund. Sedan cyklade vi ner på stan, det var sommarkväll och innan hade dom lite roligt för barnen på slottstorget. Loke fick en tatuering på armen som han blev glad för, två minuter senare tok grinade han och ville ha bort den. Hoppborgen var han rädd för och svampbob hittade vi inte på. Vi gick in på biblioteket istället och lag pussel och kikade på böcker. Loke lånade två filmer, dom hade en massa bra barnfilmer där. Har inte tänkt på det tidigare, det är ju perfekt att låna filmer där. Sedan blev det en glass på cafét dom har där innan Lokes mamma kom och hämtade honom, vi hade han ju bara till låns en natt och dag.








Sen cyklade vi hem och styrde om för att gå ut och käka. Blev pizza på bakfickan, mycket mycket gott. Blev två glas vin och sedan gick vi vidare till interpool där det blev tre glas till. Hade en trevlig kväll och träffade på lite gamla klasskompisar från högstadiet. Cyklade hem vid halv två och var lagom lullig. Somnade vid tre och vaknade halv åtta, lite kort om sömn inatt.