tisdag 1 februari 2011

Planeringsdagen gick bra, det gick fort och vi fick en del bra saker sagda. Dock inte så effektivt som jag önskar, men jag bör nog komma ner på jorden och inse att allt inte kan gå så fort som jag önskar, och att alla inte är som jag önskar. Men det var en bra dag, med för mycket god mat. Eller varmrätten var inte så bra, men efterrätts bordet var inte att leka med. Usch, tog för mycket som vanligt. Så man mår dåligt efteråt.

Men inte hindrade det mig från att proppa i mig middagen, som bestod av lax och pressad potatis. Jag är inte så mycket för pressad potatis, men laxen är otroligt god. Man gör en röra på cashewnötter, sweetchili, lime och vitlök. Lägger det på laxen och in i ugnen. Sen har jag en kall sås till, gjord på samma ingredienser. Mycket mycket gott!

Efter middagen var jag duktig och tog mig iväg till gymmet. Var inte där på hela förra veckan. Fy på mig! Så den här veckan ska jag ta mig dit lite mer. Det finns tid, bara man planerar den och verkligen tar tag i det. När jag kom hem lag jag mig i badet med ansiktsmask och hårinpackning och en bok. Nu sitter jag här i lugnet. Loke sover och Tobbe åkte och träna han med. Vi är duktiga båda två idag. Man får köra skiftbyte här hemma dom veckorna vi har Loke.

Loke då, herregud vad stor han blir! Läskigt. Han är bara två år, men jag tycker att han uppför sig som så himla mycket äldre. Jag har visserligen inte så många andra barn att "jämföra" med. Tycker det är fult att jämföra, men ni förstår vad jag menar. Kanske. Loke pratar i alla fall så himla mycket, och har gjort det så länge. Truten går i ett på honom och det är sammanhängande meningar på flera ord. Redan innan han var två år pratade han meningar på 3-4 ord. Och han har utvecklats lika fort i pratat efter det. Det är så mysigt att man kan prata med honom. Han kan berätta så mycket och svara på frågor om vad han har gjort, vad han vill göra osv. Han hänger med på så mycket. Tänk vad mycket information han har att bearbeta nu när han ligger och sover. Lillen då, som är så stor. Det är konstigt, han är så himla liten, samtidigt så himla stor.

Nu ska jag torka håret och kanske städa lite här hemma. Jag och Tobbe har bestämt att vi ska städa tillsammans en gång i veckan, men det räcker inte. Det blir dammigt på en gång. Jag klarar inte av det, det irriterar mig när det syns damm på möblerna. Speciellt runt 12 tiden när solen lyser in genom fönsterna. Usch vad dammigt det är!

Vi hörs imorgon, hej så länge ;)

Här kommer lite bilder från min egentid med Loke genom året som gått, det är mysigt det. Lilla hjärtegullet!

Det här kortet tog jag bland dom första gånger jag var själv med honom, det var pirrigt det.
Sen försökte jag få honom att använda skjorta, det gillade jag, inte Loke.
Jag försökte också piffa till frillan på honom ;)
Ibland gör vi hyss när pappa inte är hemma.
Fräsig frilla på MAX med mig och Marica, som blev av favorit hos Loke. Marica alltså.
En pulkatur i vintras.

Planeringsdag


Nu är jag på väg till scandic hotell. Idag är det planeringsdag som gäller. Hoppas på en effektiv dag med god mat ;)