fredag 7 januari 2011

Parkbadet

Har haft en mysig dag med Tobbe och Loke, det är så roligt att få avsluta veckan med någon rolig aktivitet och idag blev det parkbadet. Det var lite minde än vad jag mindes, eftersom det var länge sedan jag var där. Loke trivdes som fisken i vattnet.

Maten var dessvärre under all kritik. Coca Colan, som inte ens var Coca Cola var varmare än vad Tobbes kebabkött var. Loke beställde pommes och köttbullar, till det fick man SYLT! Vem fan kan tycka att pommes och sylt passar ihop? När jag gick tillbaka  med Tobbes kebab bad dom inte ens om ursäkt. Mitt hamburgerbröd hade inga sesamfrön, inte för att det gör så mycket, men när jag ändå klagar kan jag klaga på allt! Det ända som var bra var Santa Marias grillkrydda och Rydbergs mangoraja dressing. Muhammed och hans små tjejer gjorde alltså inte ett bra jobb!

Efter badet skjutsade vi hem en trött Loke till hans mamma och sen åkte vi vidare för att handla det sista till festen imorgon. Nu står Tobbe i köket och hackar för fullt, nu ska jag styra dressing, det gillar jag!

Senare kommer Viktor och Mia hit och hjälper oss med det vi har kvar av maten. Mycket vänligt av dem! Så lär vi väl hinna med att äta på något gott också!






Ego

Vad härligt det är med en sida om bara mig mig och mig!
Det gillar jag, det är som terapi för mig att få skriva vissa saker.
Jag har så mycket på lager som jag ska få ner på den här sidan ;)

Nu gör vi alla det vi gillar mest, jag bloggar, Tobbe spelar spel på telefonen och Loke kollar på... ja det behöver jag väl inte skriva.. TOY STORY! Vi måste köpa en buzz figur till honom!

Ett gammalt kort på oss