söndag 17 april 2011

Vilket härligt väder

Ja, vilket härligt väder vi har haft idag, tyvärr har jag inte tagit vara på dagen så bra. Var ut och käkade lunch med Tobbe sen har jag varit hemma. Blev lite lätt irriterad och less här hemma, gnällde till Tobbe att jag inte har några kompisar och att min dag var värdelös. Det hörde inte dit att jag inte hade ringt en endaste vän eller på något sett försökt göra något bättre utav dagen, jag var bara sur.

Visste inte vad jag skulle äta till middag heller. Jag gillar inte att äta själv. Men jag åkte till ICA-Maxi och strosade runt och plockade på mig allt gott jag kunde hitta. Så till middag blev det bakadpotatis, skagenröra, kycklingröra, avokado, citron, brieost, oliver, gurka, ölkorv och dressing. En salig blandning av allt det goda, hehe. Middagen avnjöts på balkongen i mitt eget sällskap. Det var riktigt gott och trevligt ;)


Snart kommer äntligen älskade älskade Tobbe hem och då blir det big brother. Det bryr mig inte så mycket om vem som åker ut ikväll. Men Annie och Madde är så fruktansvärt tråkiga så dom kan man lika gärna vara utan. Katerina är lite speciell och kan vara gapig och dryg, men det händer i alla fall fall något kring henne. Annie tjatar fortfarande om den där super nörden, vilket är helt ofattbart och Madde kan bara knulla och se helt borta ut. Nä ut med Madde eller Annie. Helst Madde tror jag, blir fan irriterad när jag ser henne.

Söndag

Igår blev det lite alkoholhaltiga drycker. Började på en solig balkong i Hemsta och slutade hemma hos mig. Tessan, Jessica, Veronica, Linda P & Linda G, tack för igår, hade himla trevligt! :)

Systrarna Pettersson bjuder på dans :)


Jag hatar min kamera på telefonen, måste uppgradera mig!

Idag blev det lunch i solen med älsklingen, som tyvärr måste jobba hela dagen. Det hade varit underbart att få spendera den här fina dagen med dig!