onsdag 21 september 2011

En bild säger mer än tusen ord?

Så vad säger den här bilden? Att jag inte klarade av att sluta snusa, jag höll uppe i nästan fem veckor. Igår lessnade jag på att vara arg hela tiden. Så jag köpte mig en liten dosa, tänkte i alla fall försöka dra ner lite. Ska försöka klara mig på en dosa på två dagar, vi får se hur länge det håller sig. Så nu jäklar är jag glad igen, igår hade jag nå fnatt och gick loss rejält i ett lyckorus. Så just nu är både jag och Tobbe glad att snuset är tillbaka i mitt liv. Får ta nya tag någon annan gång, inte nu!

Vad säger den mer då, att jag har mitt rekord på nagellängd. Om jag bortser från den tiden jag lag ner flera hundra i månaden på mina naglar. Lite länge vill jag ha, sen är jag nöjd, hoppas jag håller mig från att bryta av dom, det är ju så lätt att det blir så när det är spännande på tv eller lite nervöst över något, eller bara långtråkigt.

Den säger också att jag åt nästan ett halvt digestive paket på mötes fikat idag. Det böjds på en världsgod röra bestående av crème fraich, philadelphiaost och lök. Tröck i mig om aldrig förr, eller jo det har hänt förr. Men inte på just den röran, den ska det gottas på fler gånger. I alla fall, jag åt mig så mätt att matlådan finns kvar tills imorgon, så på lunchen tog jag en tur in på guldfynd och köpte mig en ny klocka. Hade ett ur-gamalt (haha, fattar ni;) presentkort där, så den här klockan behövde jag inte ge många riksdaler för.

Lika som bär



Äktenskapstycke eller vad? Haha
Inte konstigt att jag är den första riktigt snygga tjejen Tobbe har. Den där luggen gör man ingen bra karriär med. Tror inte den är något för mig heller ;)