måndag 27 juni 2011

Midsommar i bilder

Har inte lagt upp några bilder från midsommar ännu. Det blev inte så mycket kort knäppta, men lite kan jag bjuda på. Vi hade en mycket trevligt kväll, med godmat, spel och trevligt sällskap. Precis som en midsommar ska vara. Det var rätt lugnt för oss alla, en var chaufför, en skulle jobba och den tredje är på tjocken. Nästa midsommar hoppas jag blirännu lugnare, med groddans runt stången med Loke och åka hövagn bakom traktor. Här kommer några av bilderna från kvällen i alla fall. 

Just ja, måste tillägga att jag och Tobbe vann spelet "men andra ord" när vi körde par-lag ;)








Body shop

Var ner på stan en sväng idag. Köpte inflyttningspresent till Sandra och Örjan. Två T-shirtar till Loke och nya badbyxor till Tobbe. Letade efter bilder på Lokes kläder på hm.se men dom T-shirtarna fanns inte med där. Just nu ligger dom inslagna i ett paket på Lokes säng så jag kan inte fota dom. Tänkte att det är roligt med paket så då slog vi in dem, hoppas han inte blir besviken för att det inte är en traktor i paketet ;)

I alla fall, det jag skulle komma till var vad jag köpte på body shop. Antikskräm och en produkt från deras nya Honey Bronze serie, Bronzing Gel For Face perfekt att ha i ansiktet under sommarmånaderna för att få lite extra färg och slippa fondation eller puder. Handlade man för 400 kr fick man ett blåbärs bodybutter på köpet. Man tackar, jag älskar body shop!





Efter staden åkte vi till Sandra och Örjans hus, så himla härligt för dom! Jätte mysigt hus som dom kommer få det jättefint i. Mamma bjöd på smörgåstårta, fy sjutton vad gott det är! Imorgon ska vi ut till dom igen och hjälpa dom att rusta, får se vad vi gör, måla, slipa, riva ja det finns mycket att pyssla med :) Åh vad jag längtar till den dagen Tobbe och jag är husägare, kommer pyssla med huset så fort jag får tid över eller bara strosa runt på min egna gräsmatta.

Senare på kvällen hojjade vi ner på stan igen, hamnade på Harrys och åt plocktallrik och drack ett glas vin. Rekommenderar inte plocktallriken. Nachochipsen var sega, räkorna var inte marinerade som det stod att dom skulle vara och kycklingvingarna hade fjun på sig. Oliverna var goda och vitlöksdippen var god, synd bara att det var för lite utav den. Aja, vi hade trevligt i alla fall. Nu ska vi kanske slå på en film, om jag blir klar med där här jäkla inlägget någon gång, det bara strular idag, eller så är jag lite full på vinet ;)


Imorgon ska vi gå upp tidigt och jogga igen. Värst vad vi blev hurtiga, får se hur länge det håller i sig.

Bästa starten på dagen

Började dagen med en liten joggingtur med Tobbe i morgonsolen. Riktigt hurtigt för att vara jag, det var många år sedan jag var ute och joggade sist. Det var jobbigt, men det gick bättre än förväntat :)

Nu sitter vi på Lido och belönar oss med frukostbuffé.

Nu ska vi hem och duscha och sedan leta bikini och badbyxor. Veckohandla ska vi också göra.

Hoppas ni får en härlig dag i solen! :)