måndag 21 februari 2011

Busvissel!

Det är nästan äckligt vad egenkär jag är!

Tjejmys

Har nyss kommit hem från jobbet, sitter här ensam i tystnaden. Så himla skönt! Jag skulle vilja ha 30 minuters paus för mig själv varje dag efter jobbet. Stänga av jobbhjärnan och koppa på den andra, privathjärnan. Det måste vara lite skönt att bo en bit ifrån sin arbetsplats, så man får sitta i bilen och rensa upp innan man kommer hem till gnälliga ungar och en tjatig sambo. Jag skulle visserligen kunna ta ett R varv runt stan innan jag åker hem också, men det känns ju lite konstigt.

Men idag jobbar Tobbe kväll och Loke är hos sin mamma. Så då är det egentid som gäller. Ibland funderar jag på om jag ens vill ha egna barn. Då är man fullbokad och ska vara redo för att serva en annan människa tamefasen jämt. Nä usch, det vill jag inte! Jag har nog med mig själv! Men det kommer väl en dag då jag är sugen och mogen för det också. Mogen, utvecklingsmässigt är jag redan, men inte om jag tänker på hur jag vill leva mitt liv. Eller kommer man inte dit? Jag kanske behöver bli på tjocken av en slump för att känna mig redo för det. Som det känns nu, tror jag inte att jag kommer komma till en dag då jag känner att. Ja, nu vill jag ha barn! Skit samma, det blir som det blir. Kommer bli skit bra vilket som.

Som Katrin Zytomierska skrev i sin blogg förut. JAG BLIR GALEN PÅ DEN HÄR DVÄRGEN SOM TAGIT ÖVER MITT LIV, kan han inte bara läsa en jävla bok eller softa lite!? Hahaha hon är ju underbar! Det är inte många som kan erkänna att dom tycker att sina barn är jobbiga. Man får tycka det, man älskar dom ändå! Jag är så less på den här jävla perfekta fasaden som alla ska hålla på hela tiden! Slappna av, andas och bjud på dit riktiga jag (om du nu själv är medveten om det) ...

Ikväll ska jag träffa tjejerna på en fika. Ska bli himla trevligt, ladda upp mig lite med positiv energi. Vad jag vet nu så blir det Lisa, Anna, Elin och Katta. Får se om dom andra tjejerna lyckas komma ifrån jobb och sambos.

Nu ska jag hoppa in i duschen, eller nä det ska jag ju inte. Jag ska kliva in i duschen, det kan göra så jävla ont annars.

puttsputts!



Dag 15 – Innehållet i min väska.

I min väska har jag:
Snusdosa
Plånbok
Tamponger
Mobil
Ett tiotal hårsnoddar
Ett antal läppglans och lepsyl
Sån där klämma till plastpåsar brukar det finnas
Blås till alcolåset i jobbilen
Nycklar
Halstabletter och tuggummi

Gud så ointressant information....