söndag 8 april 2012

Pannacotta




Pannacotta, coacherna, desperate housewives och Tobbe <3

Bullmamma?

Idag har vi haft en skön dag. Gudars vad härligt det var med den här fyra dagars ledigheten tillsammans, och inte är den slut än! Imorse gav Loke oss sovmorgon till 08.30, det händer inte ofta! Jag vaknade utsövd innan honom, riktigt skönt. Tobbe var dock trött, Loke hade tydligen varit vaken inatt och leget i våran säng en stund. Jag sover som en stock och märker ingenting. Det är i stort sett alltid Tobbe som tar honom på nätterna, det har lixom fortsätt så sedan Loke var liten spädis, inte mig emot! Inatt hade han dock ropat på mig och ville att jag skulle komma *nöjd*, men jag grisa på i sängen ja. Jag minns att han låg med oss en stund, för jag minns att jag vaknade till och tyckte att Tobbe tog mycket plats, så jag skulle knuffa undan honom. Började böja på hans arm och när jag hållt på ett tag utan att han flyttat på sig så märker jag att det är Lokes ben jag ligger och bänder på ;) Strax efter det ville han tillbaka tills hans säng, han tyckte väl att jag var bråkig med han ;)

Efter frukost och morgonbestyr åkte vi till biltema, Barnenes hus och Ica Maxi. Nu har vi köpt en gräsklippare och är redo för sommaren. Jag köpte även solrosfrön och lurade Loke att det var mini-chip, han älskade dom och åt en massa, man lär trixa med dom små liven! :) Det blev lunch hos mamma och pappa idag, rester från middagen igår, alltså mammas påskbord, alltså det bästa! När vi kom hem började jag baka solrosfrallor och Tobbe grejade med gräsklipparen. Vi har även börjat måla om min brudkista, den ska bli vit. Nu har vi ätit middag, som blev lite annorlunda, eftersom det blev lunch sent idag. Nybakat bröd, grönsaksstavar och dipp. Nu har vi frysen full med goda frukostbröd. Härligt!












Nu sitter jag här vid paddan och bloggar, Loke sitter vid datan och tittar på barnklipp på Youtube och Tobbe sitter vid tvn och spelar tv-spel. Nörd-ligan? Alla är nöjda i alla fall! :)



Familjen Björn

Nu lämnar vi byn för att köpa gräsklippare och Loke ska handla leksak för påskägget han fick av min mamma och pappa igår, han har en del sparade pengar också, så nu kan han köpa något speniellt som han själv säger ;)








Jag sa till Loke att först ska vi lyssna på min låt, sedan dit. Satte på kickstart my heart och Loke utbrister "men den här gillar ju jag också!" åh vad glad jag blir! Han brukar annars sjung till manboy och det skrämmer mig! Men han har ju lite känsla ändå den lilla kusen. :P