måndag 19 december 2011

Loke kom ut och tog det lite lugnt han med ;)









Jag sa åt Tobbe att han fick fixa maten för att jag skulle skotta. Nu är jag klar, men det berättar jag inte för honom. Jag ligger kvar här och tittar på himlen tills maten är klar ja :)

Utelåst

Jag har låst mig ute på jobbet. Mina nycklar ligger i jackfickan som hänger nere på lokalen. Tur att jag har en bil att värma mig i. Det brukar ju alltid vara nån där nere som kan öppna, men inte nu. Typiskt. Kissis är jag också.

Jag har träningsvärk i rygg, bröst och axlar efter gårdagens skottning. Det var mysigt att skotta tycker jag. Det tyckte tydligen Tobbe med, för det blev nästan bråk om vem som skulle hålla i skyffeln. Får se hur länge sen håller i sig ;) idag ska jag köpa en snösläde. Då kan vi skotta samtidigt så vi slipper bråka om det. Snöslunga får nog vänta tills nästa år. Vi lär väl få känna på huslivet på riktigt i ett år i alla fall :)

Igår när vi precis lagt oss i sängen slocknade sänglampan. Sen hörde vi att hela huset var strömlöst. Klev upp för att ta reda på felet och ser att hela gatan är bäcksvart. Som tur var kom strömmen tillbaka efter 5-10 minuter. Blev lite nervös där ett tag, men det var mysigt också :)

Om tre timmar slutar jag. Är ledig till onsdag morgon. Mycket skönt. Tisdagen ska avnjutas tillsammans med Tobbe och Loke som också är lediga. Så blir det en fika med tjejerna också, det är verkligen på tiden! Blev helt till mig igår när jag pratade med Marica. Jag gillar mina vänner så mycket, har varit dåligt på att ta vara på dem den senaste tiden. Vi har väl varit lika dåliga allihop. Imorgon får vi äntligen ses :)