fredag 25 februari 2011

Släpande mig in i badrummet för att tvätta bort sminket. Ser då att jag redan hade gjort det. Lyckan är total! Att tvätta ansiktet på kvällen är bland det jobbigaste jag vet! Förstår inte hur jag lyckades göra det utan medvetenhet kväll!

Knaprigt


Fredagsmys


Loke är hos oss igen. Vi åt middag på American Take Away. Gött! Loke störtade i bollhavet. Sen har vi badad, kollat på film och ätit lite fredags gotta. Nu är Loke nerbäddad, räkorna är betalda och veckomatsedeln är planerad. Nu är det vuxen fredagsmys som gäller. Vad är det då? Film, gurka, morötter och dipp kan det nog bli.

Hoppas ni har fredagsmys så som ni gillar det bäst :)

Mamma

Jag måste skryta om vilken bra mamma jag har. Hon är den bästa jag vet i hela världen. Igår ringde jag till mamma och pratade, pratade och pratade. Hon lyssnade, lyssnade och lyssnade. Det är så skönt att prata av sig med henne. Det brukar bli några långa samtal med henne då och då. Hon är så klok. Hon säger inte det jag vill höra, utan det jag behöver höra. Det är viktigt. Ofta säger folk till varandra det som man vet att den andra personen vill höra, inte den faktiska sanningen. Mamma är obeskrivligt viktig för mig och jag litar på henne fullständigt. Mammas ord är min lag, nä då, så är det inte. Men mammas åsikt är mycket viktig för mig!

Jag är tacksam över den bra barndomen mamma och pappa har givit mig, och den människan dom har stöttat mig till att bli.

Ja, det var väl det jag ville ha sagt nu. Det finns en mindre bra sak med min mamma, det är hon att inte läser min blogg. Hon skyller på att hon inte är inne på datorn så mycket och att det är för litet för att läsa på iPhonen. Doooolig bortförklaring mamma, i och för sig får hon veta i stort sett allt jag skriver ändå.


Jag & lillesyster


Dag 19 – Min favorit film.

Jag har ingen direkt favoritfilm. Två filmer kan jag se om och om igen. Det är Tomten är far till alla barnen och White chicks. Jag gillar komedier och gripande filmer. Filmer som ger ett budskap. Löjliga kärleksfilmer är också härligt. Filmer som får mig att skratta och gråta är bra filmer enligt mig.