onsdag 16 november 2011

Idag har jag och Tobbe beställt iPhone 4S, om 2-3 veckor ska dom komma. Ruligt!
Vi gjorde om våra abonnemangsformer, så vi kommer spara in några hundringar i månaden på köpet.

Vad har mer hänt idag då? Inte mycket. Har jobbat, sedan varit ensam hemma och donat. Så skönt, jag trodde jag skulle vara rädd för att vara ensam hemma i huset. Men det känns hur bra som helst, mycket lugnare och tryggare än Brynäs. Tobbe har slitit med flyttstäden i två dagar nu, jag skulle egentligen åkt dit efter jobbet igår och idag. Men jag är långt ifrån pigg så jag har faktiskt inte orkat. Får ta det sen istället, när Tobbe är klart typ. Nä då, jag ska dra nått strå till stacken jag med ;)

Nu har vi tre program på play som väntar på oss, ensam mamma söker, arga snickaren och bonde söker fru. Förut va jag inte alls intresserad av att följa serier, men livet med småbarn som innebär tidiga hemma kvällar har gjort att jag har blivit en riktig serie-torsk.

Det låter som att värmepumpen ska lyfta taket från huset, hoppas att grannen kan hjälpa oss med den. Det börjar bli kyligt och vi vill fräsa på med värme.

Det har blivit lite ändringar på Loke-fronten också. Hans mamma ska jobba natt i fyra veckor. Jag och Tobbe vill inte att han ska sova på dagis när vi ändå är hemma på nätterna. Så under fyra veckor kommer Loke vara hos oss mer på vardagarna och hos hans mamma mer på helgerna. Vi har gjort så att det blir 50/50 med tiden, jag tror och hoppas att det ska bli bra. Jag hoppas att alla förbannade stridsyxor och problem kan ta och försvinna från denna jord någon gång, innan jag blir helt från vettet. Blir inte klok på det här, det känns som jag går sönder! Det är en människa det handlar om, inte en pryl, det är en liten kille som behöver kärlek, trygghet och bara det bästa. Man kan inte tänka på sig själv och sina behov i första hand då, utan honom. För det är inte hans som har gjort att vi är i den här situationen. Han är ett barn, det är dom vuxna som har ansvaret för detta! Jag vet inte vad jag ska göra, jag vänder ut och in på mig själv för att förstå, men det är inte lätt. Ni ska veta att det inte är lätt att komma in i ett förhållande där det finns, så fint kallat "särkullbarn". Det är skitjobbigt emellanåt, men ni ska också veta att det aldrig är pga Loke i person. Han är underbar den lilla killen, jag älskar honom och önskar aldrig bort HONOM!