torsdag 20 oktober 2011

Läxläsning

Läxläsning inför mötet med dagis chefen imorgon. Loke får inte äta middag på dagiset när han går hem klockan 18.30 på mamma veckorna. Detta måste ifrågasättas! Tur att Loke har en sån engagerad pappa (och mig;))


Tänk att man inte ens kan få underhålla sin egna sambo utan att halva världen ska få ta del av det!



Ledig dag

Har en ledig dag och får en massa bra saker gjorda. Det är skönt de, speciellt för knoppen. Jag älskar att få sudda saker från att-göra-listan. Nu har vi fått tid hos mäklaren för tillträde till huset, 1/11 kl13.00. Ska jobba fram tills lunch den dagen, det kommer inte vara lätt att fokusera på jobbet då eller :) ååååhh nu är det verkligen dax snart. Jag har fortfarande inte riktigt fattat att vi har köpt hus. Får inte nog av att sitta och drömma mig bort till bilderna och planera hur vi ska ha det. 


Mina naglar har jag bevarat väl, inte en endaste har rykt än. Jag har kämpat för att ha långa naglar i hela mitt liv, men aldrig lyckats. Biter och bryt av dem på en gång. Men nu helt plötsligt är dom så här fina utan att jag ens tänkt på det. Det här är alldeles lagom längd tycker jag, länge än så här blir äckligt, det ska vara så att dom går över köttet o lite till ;) Idag fick dom bli röda.