söndag 23 oktober 2011

Fick till det helt okej på egen hand tycker jag, nu får det så ut så här :)

Lillhjärtis

Lillhjärtis är hemma igen. Han började med att slita av sig alla kläder och hackade gurka och korv och ville vara ensam på sitt rum och mumsa. 


 Sen var han i god form och önskade dans och musik. Så blev det, kallingarna rök och vi rockades loss tills min mage inte pallade mer. Bilderna behöves inte censureras för det fixade han själv genom att skaka sitt snabbaste på höfterna. Han skrattade åt snoppen som guppade ;)




Sen blev det middag och dusch.
Efter det tog vi oss en extra lördag och poppade popcorn och kollade på film. Älskar när Loke vill kramas och ligga på mig, gos-gubben <3


 Nu är nötterna borstade och Loke ligger i sitt rum och ska sova. Jag sitter här och väntar hem stora älsklingen. Loke har blivit jättetorr igen, någon som har något super tips vad jag vi kan göra? Förutom att duscha med olja och smörja smörja smörja.

Missa inte Gustafsson ikväll!
Nu mixtrade jag ännu mera med designen och det blev ju ännu värre. Får flörta med syster nån dag :)

Lugnad

Nu är jag fri igen :) fick träffa en jättebra läkare som förklarade vad allt handlar om. Så nu behöver jag inte bara ett dugg orolig mera. Jag kommer antagligen får ont igen, men då är det bara att ta Alvedon+Ipren och vila. Det är inget allvarligt. Nu är jag i Åbyggeby och fick sibylla mat också. Det finns inget ont som inte har något gott med sig :) är glad att jag fick träffa läkaren idag!



Akuten




Då var man här igen då. Fick ont när jag vaknade imorse. Nu har dom plågat mig med nålar igen. Snart kommer gynläkaken hoppas jag. Smärtan har lagt sig och jag vill åka hem och äta.