måndag 28 mars 2011

Inte trött

Jag är inte trött. Men jag borde sova nu. Klockan ringer 06.00 imorgon. Då är det lagom att somna vid 23. Men så blir det sällan.

Jag förberedde och skalade potatisen till middagen imorgon. Så går det smidigare när jag och Loke kommer hem från jobb och dagis. Det gillar jag!

Jag har tittat på dårarna på 11:an också. Nu gillar jag nästan Katarina. Madde (tror hon heter så, harems-ludret) däremot är det äckligaste jag varit med om. Usch! Har hon tänkt att avrätta sig själv innan hon lämnar huset eller?

Det är en annan sak som gör mig irriterad nu på kvälls kvisten också. Pulsen slår fort och jag får mycket svårt att slappna av. Jag förstår mig verkligen inte på en del saker. Jag vill förstå. Men jag kan verkligen inte. Det är helt utanför min verklighet. Hur ska jag göra för att inte reta upp mig? Jag önskar att jag bara kunde rycka på axlarna, skratta och lägga det åt sidan. Jag kanske lär mig med tiden.

Det var mycket för störde mig idag. Imorgon får bli en positivare dag!

Skit bil


Ibland får jag köra en Renault Clio från 1956. Det är i stort sett omöjligt för mig att kliva in i den och komma ut med ett glatt humör. Jag har aldrig haft någon kärlek till gamla lådbilar. Jag har heller aldrig behövt köra någon. Förardörren lär man slå igen så hårt att passagerardörren öppnas om den inte är låst. Den gnisslar och knakar. Stereon låter värre än bilen i sig. Växelspaken slår som en batong när man trycker ner kopplingen och när ska man byta växel lär man bryta så spaken nästan går av. Nä fy fan!

Datumparkering gillar jag inte heller. Idag var det fullt överallt. Som tur är får vi garage vid månadsskiftet. Samma datum som datumparkeringen på våran gata upphör. Passande va?

Nä usch. Nu är jag inte glad! Hoppas jag inte får böter och hoppas världens bästa hotell kan får mig på bättre humör.

Matchar

Han är duktig på att matcha kläder min älskling. T-shirten jag köpte gick ju kanon bra ihop med mina fina mjukisar.

Idag ska vi hämta hem lillkillen igen <3

Ny vecka

Måndag igen då, jag jobbar eftermiddag. Jag gillar att jobba kväll på måndagar, söndagen känns lite mindre som söndag då. Jag gillar min hårfärg också :)