tisdag 14 februari 2012

Stressad super kvinna!

Jag tycker att jag är bra på att hantera stress, men det vette sjutton. Jag gillar när det finns saker att göra och jag blir lätt rastlös. Det är tre dagar tills vi ska gifta oss. Jag är stressad som en surikat och tänker på alla små saker hela tiden. Allt är under kontroll, det vet jag. Det finns inget mer jag kan förbereda. Förutom städningen, och det ska vi ta på torsdag. Ändå stressar jag upp mig. Jag tycker att det blir mer jobbigt än roligt när det vankas tillställningar. Vad har jag för diagnos? Nyss löd min status på Facebook så här.




Efteråt såg jag att brynen var helt okej ändå. Förutom att dom är SVARTA! Det kanske lägger sig om någon dag, så dom är lagom gråa till fredag/lördag. Prupp! Aja, Loke sa att det var fint, så jag får lyssna på honom.
Nu sitter jag i soffan och försöker varva ner, men kommer på mig själv att jag glömmer bort att aaaaaaandas! Nu måste jag lugna ner nig. Annars börjar jag grina snart och Tobbe åker väl på en redig alla-hjärtans-dags utskällning när han kommer hem från jobbet. Trotts att han ligger på plus ;)




Kom hem kl 17 efter jobb och dagis hämtning. Jag har lagat två maträtter, ätit, plockat undan, rivit ur sängen, tvättat, vikt in tvätt, färgat brynen, haft på en ansiktsmask, tagit fram kläder till mig och Loke tills imorgon, tagis fram saker som Loke ska ha med sig när han ska sova hos farmor och samtidigt tagit hand om en treåring om är törstig, bajsis, vill leka, se på film, diska, laga mat, borsta tänder, nattas osv. Ibland tror jag att jag är en super kvinna, men klarar jag av det egentligen? Tveksamt!

Alla dagar ska firas





Hjärta

Idag är det alla hjärtans dag, och jag säger om förra året 2011-02-14

Kram till er alla och hoppas ni har en bra dag!