onsdag 2 november 2011

Äntligen är vi på väg hem igen. Har varit på Ikea, jula, biltema, systemet, blomsterlandet, designforum och Ica maxi. Pju! Bilen är fylld och plånböckerna börjar sina. Får passa på att blogga när jag är ute på vift. För hemma har vi inget internet ännu och det går seeeegt med iphonen.

Nu ska vi hem och fylla kyl och frys och sedan fortsätta skruva och pula. Oho vad kul det är och det blir så himla bra! Tänker aldrig flytta därifrån!

Ringa och gratta lilltoken ska vi göra också. Han blir tre år idag, stora killen! På fredag kommer han, ska bli sååå roligt att visa han det nya huset, flytthuset som han säger ;)



Uppdatering

Just nu är vi på Ikea och handlar lite saker som vi kom på att vi måste ha, och lite som vi inte måste ha, men köper ändå. Passar på att äta lunch här med alla höstlovsfirare. Jag köar och Tobbe håller bordet. I huset pysslar vi på hela tiden. Det blir jättefint. Tobbes föräldrar och Viktor hjälpte oss jättemycket igår. Tusen tack för det! Inatt blev det endast fem timmars sömn. Så idag känner vi oss nästan bakis. Och jag misstänker att jag håller på att bli sjuk igen, snorig, ont i halsen och svettas. Jag vill inte! Men det är som vanligt, jag blir alltid sjuk när lugnet efter stormen kommer. Nu är det min tur.