söndag 7 september 2014

Tidning

När jag var yngre prenumererade jag ofta på tidningar. Det är faktiskt väldigt mysigt att få hem en tidning i brevlådan lite då och då och kura upp sig i soffan och läsa i lugn och ro. På tidningar kan nu välja bland massa olika tidningar till bra priser.

Gröna Lund

En gång om året åker vi till Gröna Lund med Tobbes familj. Igår bar det av. En trevlig dag med karuseller och god mat, men oj så trött man blir. Vi däckade alla tre direkt när vi kom hem. Jag känner att jag är mer känslig mot intryck nu mot för förut. Lustiga huset blev jobbigt till och med. Jag får nog inse att jag kräver mer lugn och ro än tidigare. Det kanske ordar till sig med tiden, vi får se. Det kryllar av barnvagnar och bäbisar på sånna där ställen, jobbigt såklart, men bäbisar finns överallt och det är ju Valter jag vill ha. Tobbes mamma, alltså Valters farmor köpte en nalle till Valter. Gissa om jag blev glad? Jätteglad! Det värmer hemskt mycket. 

Idag har vi en lugn dag. Jag ska låna Wilma några timmar och Loke får snart besök av en kompis.

Grattis till Lokes och Valters faster och gammelfarmor som fyller år idag också!

Flytta bloggen

Jag funderar på att flytta bloggen. Frågan är bara vart. Blogg. Vimedbarn. Devote. Eller nån annan? Har ni nå tips och erfarenheter? Jag vill kunna se unika besökare, blogga enkelt från mobilen och lägga upp bilder.