torsdag 21 april 2011

miss

Oj det blev visst en miss där, trodde inte klockan var så mycket. Det där herr och fru har ju börjat för länge sedan. Får se det på play, som allt annat :)

Påskmiddag

Nu är jag hemma från påskmiddagen i Åbyggeby. Jag fick påskägg, jag vill aldrig bli så vuxen att jag inte får påskägg. Tobbe fick ett han med, och är inte han för gammal , då har jag långt kvar ;) Mammas mat är den bästa maten! Min familj/släkt är den bästa! Idag blev det lite jobbigt, det är svårt att se farmor själv, utan farfar. Dom har alltid varit tillsammans, för mig har dom varit som en person. Så självklart att det har varit farmor och farfar. Nu är det bara farmor som kommer och äter med oss och det är tufft! Smaken av den rökta laxen gjorde mig verkligen påmind om farfar och usch, då blir det jobbigt. Vardagen knallar på bra, det är vid såna här speciella tillfällen som det kommer vara jobbigt, när han skulle varit med eller när något är typiskt farfar. 

Nu är jag som sagt hemma. Tobbe tog ett par öl och drog iväg på lite fest. Jag blir hemma med snorpapper och biggan tror jag. Ska nog se det där nya programmet också, herr och fru tror jag det hette. Imorgon är det jobb för mig, sista dagen den här veckan och det är riktigt skönt. Borde kanske vara hemma från jobbet imorgon, men en sista dag ska jag väl kunna bita ihop när jag pallat med onsdag och torsdag. Det är rätt lugnt på jobbet imorgon, många kunder säger ifrån sig när det är helgdagar.

Glad påsk på er förresten, hoppas ni får en skön påsk med familj, vänner och god mat!
Tyvärr är det långt ifrån alla som har det så självklart. Tufft!


Pust och suck

Usch vad jag gnäller och klagar. Pust och suck. Men nu är jag less. Jag vill vara frisk och pigg. Det är ju för i helvete påsk och fint väder!!! Jag ska hem till sängen och sova mitt hårdaste tills det blir påskmiddag i Åbyggeby ikväll. Hej.