fredag 23 mars 2012

Ihop vikad toast, spindlar, UF-mässa och fredagshäng!

Har haft en riktigt härlig dag med Loke idag. Vi började med att pyssla ute på gården och glassa i solen. Vi jäste i brassestolarna tills det sa brak och Loke var "ihop vikad" som han själv sa, en liten tår av rädsla sen blev det en himla massa skratt. Han låg där som skinkan i en ihop pressad toast med fötterna uppe vid huvudet ;) Vi försökte även lösa "spindel mysteriet", våran trappa är nämligen FULL av äckliga stora spindlar och en konung som var ännu större och ännu äckligare. Det kryper på mig när jag tänker på dem! Usch! Vi har köpt radar och jag hoppas att dom flyttar av det, annars gör nog jag det!!! Spindlar är bland det äckligaste som finns! Tänk om dom letar sig in?




Sedan åkte vi till Sandviken och träffa Frida, Malin och Dylan och kika på UF-mässan, fanns mycket roligt att kolla på och mycket gott att smaka på. Loke gick loss på bjudgodiset. Sedan blev det en fika på nått ställe som hette typ Maradoni eller nått ;) En sväng till factory shop och apoteket. Hem och spisa fredags-mys-middag och sen kröp vi ner i soffan alla tre och kolla på film och åt chips. Nu håller Tobbe på att natta en trött och gnällig Loke som har varit vaken för sent och ätit för mycket socker idag. Jag sitter här och försöker koppla bort det och låta dom sköta det själva. Snart är det vuxen-fredags-mys, men kommer nog däcka fort för jag är riktigt trött. Imorgon ska vi grilla korv och får kanske familjen Järnkrok på besök då med :)





Rock-kille

Loke hittade en gömd skål med jordnötter. Så jag sa åt honom att byta om och gå ut och sätta sig och äta dom. När vi bytte kläder så sa han "Nu blir jag ju en rock-kille! Nu måste jag spela gitarr! Inte knapra nötter!" haha underbara kille! Så nu sitter vi ute och äter nötter, hackar is och konstaterar att värdet är helt underbart!



Morsning korsning

Loke gav oss ingen sovmorgon idag. Snart ska pappan åka och jobba. Jag är ruggigt shoppingsugen. Men lönekontot ekar rätt tomt nu innan lönen på tisdag. Sen har jag egentligen ingenting jag behöver handla heller. Vi alla tre har kläder upp över våra öron. Det är så roligt att handla kläder till speciellt Loke! Eller ja, vi behöver en gräsklippare, utemöbler, solstolar, torkvinda, pool och andra roliga sommarsaker.