lördag 12 april 2014

Halvtaskig dag

Idag är inte en sån bra dag. Valter kräver mycket syrgas men syrsätter sig ändå inte bra. Han har fått ökat tryck på cpapen. Han kräks, är kladdig i ögonen, eksem på höften och svårt att sköta magen. Det är ingen fara enligt personalen, men jag blir orolig och spänd. Jag blir lätt irriterad och frustrerad att jag inte kan hjälpa honom. Hans mage är som en ballong men han får inte ut alla gaser och bajs, vi hjälper med det vi kan man det blir ändå inte helt bra. Han knorrar, skruvar på sig och har svårt att komma till ro. Har var också väldigt svullen i ansikte händer och fötter. Pga att han fick blod igår. Så han har fått vätskedrivande medicin också, alltså en massa stick idag.

Just nu sitter jag ensam i föräldraköket och äter en micrad matlåda med hårtbröd och vatten. Jag slarvar med mat, dryck, toabesök och pumpning. Som gör att jag känner mig febrig och stressad.

Nä idag känner jag mest att det här livet är tufft. Synd att jag skulle känna så på Valters en månadsdag, då känner jag mig som en usel mamma. Det här skulle ju vara en bra dag!

Grattis min älskade lilla pojke!

Här skulle det vara en bild på honom. Men det är något fel på appen jag skriver i. Prupp!

Maria