torsdag 10 november 2011

Blaha

Ligger hemma i soffan. Har fått tv idag, skönt att ligga och slö glo när det var länge sedan vi hade tv. Just nu är det sån tjock gubbe som kittlar en kvinna på kroppen med dammvippa, nyss frustade dom till varandra och bet varandra i axlarna. Tror visst jag har missat en del på sex fronten, tror jag passar på den också.

Viktor är här hos oss. Tobbe och han har varit på teater idag ;)

Inatt bör vi få hemtelefon, köpte två nya telefoner idag. Så snart kan jag prata med folk utan att det avbryts hela tiden eller att jag måste stå och trycka i köksfönstret.

Imorgon är jag ledig, så jag har gjort helg. Imorgon kommer det ett lass med singel hit och på lördag ska det grävas. Har uppkommit ett problem på baksidan av huset, det ska dräneras. Loke kommer vara hela salig över att ha en minigrävare på gården och kusin wiggo med familj kommer också. Dom ska hjälpa oss med dräneringen. Uppskattas otroligt mycket! På söndag är det farsdags så då kanske pappan här hemma för ett litet paket och min pappa ska bjudas på middag och kanske få ett litet paket han med. Pappor är bra dom <3

Idag upplevde Loke något fruktansvärt. Jag dammsög upp och kastade all hans play-doh lera. Jag har tjatat tjatat och tjatat på att han måste plocka undan det efter sig så det inte torkar. Idag hade han vägrat med Tobbe och på kvällen var allt förstört. Jag dammsög och Loke vrålade. Hemska styvmor! Han får säkert ny av tomten ;) efter den tragiska händelsen förklarade jag att leksakerna går sönder och kommer bort om man inte städar och håller ordning. Jäklar vilken fart han fick på städningen i sitt rum.

Nu ska jag köra hem virre :)