lördag 4 juni 2011

Kommer ni ihåg Plupp? :D

Dagstur till Stockholm

Vi har spenderat hela lördagen i storstaden. Började med ett lekland, Kaatach heter det. Vi blev nyfikna på det stället när vi kollade på jobbjägaren för någon vecka sedan. Så idag åkte vi dit, vi har haft jätteroligt. Fanns skit roligt elbilar som man kunde åka runt på i en liten stad, med riktiga trafikljus och grejer. Loke trivdes som fisken i vattnet och vi vuxna drog oss inte heller för en åktur. Såg rätt fånigt ut när fyra fem fullvuxna människor körde runt runt. Ska bjuda på några filmer så får ni se. Dom hade också byggt upp polisstation, sjukhus, café, post m.m.















På eftermiddagen kikade vi runt i gamlastan och så blev det middag på Pizza hut. En galen traktorförare körde förbi säkert tio gånger när vi satt och åt, gissa om Loke var lycklig?

 






Nu är vi hemma och Loke sover som en stock, antagligen drömmer han om att man inte får köra när det är rött och att man ska köra vid grönt. Vi sitter i soffan och retas som vanligt. Jag har tryckt i mig en skål med oliver, jag blev besatt utav det för några dagar sedan. Men nääää, jag är inte gravid! ;)

När mamma rider travar hon

Imorgon åker vi till Stockholm, vi tänkte ladda hem lite barnvisor att ha med så Loke får lite underhållning. Det dök upp en låt som vi aldrig hört förut, är detta något skämt? hahaha mycket underhållande!