tisdag 4 februari 2014

Märklig mat

Idag skulle jag äta pasta med makrill till lunch. Ville piffa till det på något vis. Googlade (älskar google) och hittade ett recept med pasta, makrill, banan och curry. Kändes märkligt, men provade. Kan inte riktigt bestämma mig om det var gott eller inte. Mest märkligt. Men det gick i och kommer kanske tillagas igen med vissa ändringar.


Maria

Tjockisdag

Idag bytte vi ut blodpuddingen som stod på matlistan mot Sibylla. Inget dåligt byte. Det är andra veckan i rad vi byter bort den där jäkeln, nästa vecka får den lov att gå i.


När vi kom hem somnade Tobbe av på soffan och jag blev toksugen på fika. Så jag väckte gubben, köpte fika och åkte till Trödje. Härligt att få träffa Wilma, 7 månader idag. Gud så fort tiden går. Älskade unge! Om Valter blir lika söt kommer jag ha svårt att hålla mig från att knöla ihop honom till en liten boll.








Nu inväntas paradise hotel. Gud så spännande det är. Vilket svin Jeppe är! Han får verkligen inte vinna. Thobias och Aina är värdiga vinnare enligt mig!

Graviditetspenning

Äntligen är den fullständig och redo att skickas in. Nu är det bara att vänta på svar.

Jag har fått förlängd sjukskrivning. Om jag blir beviljad graviditetspenning blir det inte många veckor jag kommer jobba mellan sjukskrivning och graviditetspenning. Hur påverkar detta min föräldrapenning? Någon som vet? Sjukskrivningen kan också förlängas ytterligare, om inte blödningarna slutar. Tiden får visa helt enkelt.

Idag är jag också bara hemma. Börjar bli lite rastlös. Det kanske finns något skåp eller låda här hemma som jag kan rensa, tänk sån jäkla ordning det kommer vara här när bäbbo kommer om jag fortsätter vara hemma och dona på det här viset ;)

Just nu känner jag hur han kickar i magen. Jag känner honom flera gånger om dagen nu. Det är helt underbart att få kontakt med honom och känna att han lever mitt upp i denna oro med blödningar. Tobbe har fått känna några sparkar han med <3 Men oftast blir han helt still när Tobbe lägger handen på magen. Typon! :)

Det här blev en väldigt hattigt inlägg känner jag. Aja, så kan det bli.


Maria