söndag 26 december 2010

Lektion "Blogga från iphone"

Nu har jag blivit avbruten två gånger i det här inlägget. Låt ma va nö!

Det här är ju roligt. Men jag har en del att lära tror jag. Syster kommer hit imorgon och äter middag med mig och ger mig en blogg kurs. Tobbe har redan frågat om han får vara min bloggdesigner. Så han lär väl få vara det då. Kul att han delar mitt intresse ;)

Nu ska jag åka och köpa MAX hamburgare. Mums! ;)

Lektion "Lägg upp foton"

Bloggen som aldrig skulle finnas

Jag har alltid sagt att jag inte ska ha någon blogg, att det inte skulle vara intressant för andra att läsa om vad jag pysslar med hela dagarna. Den senaste tiden har jag börjar läsa en hel del olika bloggar, och det är ju faktiskt roligt. Jag läser kändisbloggar, mina vänners, min systers, människor som inspirerar mig, människor som irriterar mig. Så vi får se om jag lyckas inspirera eller irritera någon med min blogg. Hoppas ju självklart på det förstnämnda.

Får dock se hur mycket uppdatering det blir på den här bloggen, jag vill inte lämna ut mig för mycket. Speciellt med tanke på mitt arbete. Så jag kanske får bita mig i tungan ibland!

Hoppas ni alla har haft en god jul som du önskar det, för visst är det väl så att julen är mysig. Men för alla människor innebär inte julen mys, julklappar, god mat, släkt och vänner. För ensamma, hemlösa och många andra människor kan julen vara mycket ångestladdad. Så jag hoppas att ni är rädda om varandra och uppskattar det du har!



Ja, låt se om jag lyckas publicera det här nu då