lördag 22 januari 2011

Gamla finingar

Nu är jag nyss hemkommer från lunch hos mamma och pappa. Det var bara vi fyra. Det händer inte ofta nu för tiden. Det är jättetrevligt att ha Örjan, Tobbe & Loke med. Men idag var det mysigt med vara familjen. Efter maten satt jag, Sandra och mamma kvar länge och pratade. Det är så mysigt att umgås med bara dom ibland. Älskade mamma och syster! Bättre än er, det kan man inte bli! Jag älskar er!


Jag lyssnade igenom lite gamla skivor i bilen. Fick ta med dom upp till lägenheten för att lyssna mera. Nostalgi! Så här kunde det låta när jag var från runt 13 till 17 år...










Haha ja det är härligt att lyssna och minnas tillbaka. Salig blandning är det också, visste väl inte vilket ben jag skulle stå på.


Ikväll ska vi gå på bio som jag ville. Ska bli intressant att se den på film efter man har läst boken. Jag  har ju redan en massa bilder i huvudet så som jag uppfattade det. Sen går vi nog till interpool och dricker något gott, Viktor spelar ikväll.

Jag älskar dig min Björne Björn <3

Funderingarna fortsätter...

Jag har funderat vidare rätt mycket på inlägget jag skrev igår, varför jag inte har samma fredagspirr och varför jag ofta blir arg. Jag har kommit två saker som jag har för lite av i mitt liv just nu. Musik och vänner.

Som jag skrev tidigare så har musiken en mycket viktigt betydelse i mitt liv. När jag bodde ensam lyssnade jag på musik i stort sett jämt, hade en massa pirrande bra musik. Det har jag inte länge. Jag är nästan aldrig ensam och när det inte är tyst tänker jag inte på att sätta på musik. Lite lusigt att jag lyssnar på mindre musik nu, när jag bor med en DJ. Det borde ju bli tvärtom. Jag pratade med Tobbe om det igår och sa att vi kan väl lyssna på musik istället för att gå runt och mala med varandra en hel dag. Både han och jag blir ju glad av musik. Eller ja, vem blir inte det? Så från och med nu ska jag leta upp massa ny musik och pumpa puma puuuumpa ;)

Sen mina vänner, jag är i stort sett aldrig med mina vänner nu för tiden. När jag är med dom får jag en massa positiv energi. Jag blir alltid så glad när jag träffar nån av mina vänner. Jag saknar Sofia jätte mycket, efter ett samtal med henne i telefonen mår jag som en ny människa. Hon är bra, jäkligt bra! När Anna var hem till mig här om dagen hade vi så trevligt. Jag fattar inte varför jag inte styr upp något med tjejerna oftare. När man jobbar till fyra kommer man hem och äter sen är det mörkt och man är trött. När jag var singel var jag otroligt rastlös och ringde mina vänner hela tiden. Nu har jag Tobbe, och det blir smidigt att stanna hemma. Men jag måste byta miljö ibland och få prata lite tjejsnack. Jag menar inte att vi ska prata killar och smink. Men bara få vara med er gör mig glad! Varför dom inte hör av sig till mig, det kan jag inte svara på. Men det är kanske för att jag inte hör av mig till dom. Men även innan jag träffade Tobbe var det oftast jag som styrde tåget. Jag som kallade till fest och fika. Nu gör jag inte det, och ingen annan heller. Jag vet inte vad ni tycker om det här, men nu säger att ni vill ses i alla fall ;) Alla är väl upptagna med sitt och sin vardag. Jag hoppas verkligen på en förändring, i alla fall till sommaren. När det bli ljusare och man blir piggare.

Här är mina underbara vänner, för det är dom verkligen. En del bor inte kvar i Gävle länge, men jag tänker på er ofta, det ska ni veta. Alla är underbara på sitt vis och alla är så himla viktiga för mig! Jag är lite dålig på att berätta det nu för tiden bara. Förlåt!

Fina Fina Anna

Eckerölinjen med pensionärerna

Mys i Engesberg

Fest

Fest igen

och igen

Nyårsfirande

Fina Lynette utanför MAX, där vi hälsade på Lena nästan varje kväll

Härlig dag med Lynette & Sofia

Åh den här bilden påminner mig så mycket om din och min tid Sofia. Vilken härlig tid!


Fina Sofia

Bakfyllemys i min säng med Katta & Marica

Thailand

Thailand

Fösta festen i min första egna lägenhet

Fest hos Anna, en av tusen :)

Ida och jag på goya

Kos

Sofia blir fru Trogen, häftigt!

En till fest hos gunnarssons

och en till

Min 18 årsfest

Engeltofta

Jag och Lena för mycket länge sedan

Jag och Lena för inte lika länge sedan

Maskerad

Bästa bilden från Thailand

Rökrutan med tjejligan. Coooolt ;)

Minns det som igår


Åh nu när jag kollat på en massa gamla kort kommer jag på hur jäkla bra mina vänner är! Vad vore jag utan er? Tack för att ni är ni! <3 Det är inte bästa bildkvalité, med det är dom bästa bilderna för mig.