torsdag 3 mars 2011

Loke mys!

Jag har inte träffat Loke så mycket den här veckan. Men idag har jag fått igen förlorad tid. Loke brukar inte vara så mycket för att ligga och kramas, som jag helst vill göra hela tiden. Men nä, han är mest överallt hela tiden.

Jag vill hålla honom som en liten bäbis, så kan han ligga där i min famn och jollra och bara se söt ut. Jag brukar tvångshålla honom och säga att han är en bäbis, men då sliter han sig och säger "Noke är en tor pojke"

Men idag när vi åt middag satt han i mitt knä och sen badade vi tillsammans, hade jätteroligt. Sen låg han på min mage i sängen och kollade på en film.
Mitt lilla hjärtegull, älskade toke!

Låååångleeeedig!


Kunderna på eftermiddagen sa ifrån sig stödet och jag hade inget skrivjobb. Så då gick jag hem tidigare. Nu har jag tränat och jobbat klart för den här veckan. Så nu har jag bara myset kvar. Mycket tillfredsställande! Tobbe har nästan städat klart här hemma också. Bara lite småsaker kvar. Nu ska vi hämta ut en jacka som jag köpt till Loke. Åka till återvinningen och posta två tradera paket. Ikväll blir det Tobbes godkyckling till middag, som tacos. Gött!

Ser ni att jag har jeans på mig, riktiga jeans. Det har jag inte haft på flera år känns det som. Jag fick dom av Heidi på jobbet. Tack så mycket! Hon hade krympt ur dom. Nu är det min tur ;)

Ölkorv


Jag var in på tempo och skulle köpa snus. Så ser jag ölkorvshyllan och blir så jävla sugen. Så jag köpte två dosor snus och en ölkorv. Jag tyckte det var pinsamt. Jag vet inte varför. Fånigt. Nu äter jag den, fan va gott!