måndag 24 januari 2011

Hej va det bloggas

Det blir inge church street på fredag. Vi kom på att vi har ett tomt hus i Örebro som vi kan rymma till. Så vi åker dit på fredag efter jobbet och kommer hem på lördag eller söndag. Sandra och Örjan ska med dom också, så himla mysigt. Äta gott, shoppa och njuta. Helgen känns mer "ledig" om man inte är hemma. Skönt att komma iväg och se något annat. Det är ett jätte fin hus också, då det gör ju inte saken sämre.

Kom just på att jag har en härlig vecka framför mig.
Tisdag: Jobba 7-16 sen fika med tjejerna.
Onsdag: Färga håret hos mamma och sedan jobb 13-20.30
Torsdag: Jobba 7-16 och fort hem till tvättstugan och packa
Fredag: Jobba 7-16 sen raka vägen till Örebro
Lördag: Mysa med dom bästa i Örebro och göra det jag gillar mest, shoppa och äta ;)
Söndag: Är fortfarande lite oklar

Men gud så härligt det ser ut. Måste också tillägga att jag har världen bästa kille, igår när vi låg och skulle sova sa han -Du, imorgon måste jag ge dig en helkroppsmassage, det var för länge sedan nu.

Va!? Vilken underbar människa att få dela livet med! Har väl aldrig träffat någon som efter ett år tillsammans, BER om att få ge en massage. Sen säger han -Eller, jag kan hämta ett body butter så kan jag ju ta ryggen idag också!

ÄLSKLING, LÄMNA MIG ALDRIG, UNDERBARA MÄNNISKA!

Idag fick jag slänga alla pepparkakor som vi bakade i julas (utom en som Loke åt) nödvändigt! Tur att det var roligt att baka.

På väg till Örebro i somras

Handla handla handla

Åh va roligt det är att shoppa, farligt roligt. Idag blev jag ungefär 1000 kronor fattigare och dom här sakerna rikare. Rätt mycket för dom slantarna ändå tycker jag :)
Kökshandduk

Duschdraperi
Sängkläder, ska överväga med Tobbe innan jag är säker på dom
Badlakan till sommaren



Linnen till Loke

Nu kommer Tobbe hem snart och han skulle han fixa middag ikväll. Vi ska äta köp-mat, får se vad det blir. Vilket lyxliv man lever ;)

H&M


Jag har fått paket. Hurra! :)

Barnledig helg x2

Idag har jag jobbat, slutade redan kl 14.00. Mycket skönt att sluta när det fortfarande är ljust ute. Har haft en bra dag på jobbet, haft rätt lugnt och kunnat planera en del på lokalen. Det gillar jag, så ordning på saker och ting. Ringa samtal och bocka av "att göra listan".

På onsdag ska jag till mamma och färga utväxten, gud vad lyxigt det är med en mamma som är frissa. Hade kostat skjortan annars ju, för jag hade inte fixat hemma själv och fått sett helt dassig ut i håret. Som det ofta blir när man gör själv, om man inte är duktig.

Vi var barnlediga i helgen, och nästa helg blir vi också det. Lokes mamma ville byta med oss av någon anledning. Så på fredag ska vi passa på att gå och käka på Church street. Det är ju fantastiskt gott! Jag ser verkligen fram emot det. Lyxtid med Tobbe är underbart.