onsdag 23 februari 2011

Vad tycker ni?

Nu är jag mycket löjlig som tar upp det här på bloggen. Men idag vill jag vara löjlig.

Jag vill gärna ha era åsikter kring detta...

Är det okej att lämna en tvååring ensam hemma? Sovandes eller vaken spelar ingen roll, för ett barn som sover kan vakna. Om du tycker att det är okej, hur resonerar du? Hur länge kan en tvååring vara ensam? Om du inte tycker att det är okej, varför tycker du inte det?

Sen en sak till...

Vad ska en tvååring dricka när den är törstig? På exempelvis natten eller bara endå under dagens gång. Är det lämpligt att ge en tvååring saft på natten och på morgonen?

Kom igen nu kära bloggläsare hit mer era åsikter! För någonting om ämnet lär ni väl ha att säga?

Nu hoppas jag på kommentarer här ;)

5 kommentarer:

  1. man lämnar inte en tvååring själv jag skulle inte ens lämna en femåring själv... vatten är den bästa törstsläckaren :) får dom saft på natten eller kvällen blir dom ju sockerpigg :) kram på dig Maria :) //Sofia

    SvaraRadera
  2. Kanske Max 5-10 min om dom sover, men hellsst lämnar väll inte ett barn ensam? Men måste man så! Vatten är ju det bästa om barnet går med på att dricka det. Är dom verkligen törstiga så dricker dom nog det som serveras :-)

    SvaraRadera
  3. Jag tkr man kan lämna ett sovande barn om man går ut en snabbis med hunden, tvättstugan eller något som tar MAX 10 min och att man håller sig nära hemmet. :)

    SvaraRadera
  4. Finns det föräldrar som lämnar sina 2-åringar är jag väldigt förvånad? :O jag skulle max gå ut med soporna men även dem gångerna har jag alltid tänkt tanken, hur blir det med barnen om det händer mig något, visst man kan tycka att vad ska kunna hända på 2-10 min men det är inte omöjligt?! Sovandes eller vaken man lämnar inte sina barn själv om det inte är akut (112) min åsikt iaf :) sen har väl inga barn dött av vatten å andra sidan inte saft heller, men inte så bra för tänderna att alltid dricka saft på nätterna och just det där med sockerkick som gör barnet piggt. jaja alla gör vi olika.. ha det bra! :)

    SvaraRadera
  5. Man ska aldrig lämna sitt barn ensam...då är de nå fel nånstans! Ok att man gå ut me soporna om de inte tar mer än en minut! Thats it. finns inga andra bortföklaringar. vatten om de är mitt i natten såklart! till mat vatten eller mjölk. saft om de är helg :) jag tycker de är helt vansinnigt att VEM SOM HELST får skaffa barn. sorligt. och hemskt. många som inte ens kan ta hand om sig själva som skaffar barn för dom tror de ska göra dom lyckligare. åhhh...jag kan bli galet förbannad när barn far illa o riktiga jävla jon skaffar barn. FY FAN! Mvh Sofie :)

    SvaraRadera