fredag 15 augusti 2014

Frågestund

Tiden behöver fördrivas ordentligt den här sista ruvar-veckan. Så jag kör en frågestund igen. Fråga vad ni vill så svarar jag så gott jag kan i mitten på nästa vecka. Kom igen nu, jag vill ha mycket att svara på!


Kärlek 💚🐘
Maria

8 kommentarer:

  1. Hur kändes det att se sig själv i tidningen? Antar att ni sett..

    Hur känns det att vara en person som berör så många med dina ord? Du har verkligen gåvan att kunna formulera i ord. Jag halkade in på din blogg av en slump och har inte kunnat sluta läsa sedan dess. Jag har inte alls haft koll på det där med ivf tidigare. Jag har heller aldrig haft något barn som dött. Så den delen kan jag riktigt aldrig förstå hur hemsk den är, men jag kan föreställa mig den mardrömmen. Tårarna sprutar ofta när jag läser. Och jag önskar er så mycket att det är er tur nu. Ett lille syskon till Loke och Valter är ni så värda ❤️ /J

    SvaraRadera
  2. Jag har ingen fråga men jag vill ändå skriva och berätta att jag beundrar dig så oerhört mycket. Jag började läsa din blogg när Valter föddes och jag har varit fast och hejat på er sedan dess. Du berör mig och så många andra till tårar när du skriver. Du har en sån underbar förmåga att skriva om och berätta om dina känslor och om hur du mår. Jag beundrar dig obeskrivligt mycket för hur stark du och din man är. Du, Tobbe och Loke verkar vara så underbara människor.
    Jag är så himla ledsen och jag beklagar verkligen att ni är tvungen att gå igenom allt ont och smärtsamt som innefattar eran sons död.
    Repotaget om er i GD var så fint och mina tårar forsade också ner när man fick se er berätta och såg hur "förstörda" ni var.
    Jag såg er på fjärran ganska tidigt efter Valters död, när ni var på Lokes simskola. Jag ville så gärna gå fram till er och ge er en varm och stärkande kram, men jag vågade inte, för jag visste inte om du kände igen mig och jag ville inte heller störa när ni har det så tufft.
    Jag fortsätter att följa eran resa och jag håller tummarna, skickar över lycko- och stärkekramar, hejar på er och hopppas att allt går bra med ett lillasyskon till fina Valter.
    Du är en sån fin tjej Maria.
    Kramar från din tremänning Rebecka Pettersson från Hedesunda (Susannes dotter)

    SvaraRadera
  3. Visste ni redan i magen att Valter skulle heta just Valter eller kom namnet till er efter födseln? Vore intressant att höra historien kring namnvalet :)

    Träffar du/ni psykolog/kurator/terapeut el liknande (dvs någon professionell) för att prata om det som har hänt?

    Hur upplever du svensk sjukvård efter era IVF-resor, ett missfall, Valters graviditet, Valters födelse, vårdvistelse, insjuknande och senare bortgång? Positiv eller negativ eller både och? Ni har ju haft en hel del med svensk vård att göra.

    Skickar en kram och en uppmaning till att fortsätta skriva, du har verkligen ordets gåva! Kikar in här ibland och lär mig mycket samtidigt som jag berörs ända ned i själen. ��

    SvaraRadera
  4. Tänkte att jag skulle ställa lite gravidfrågor:

    Hur mådde du (fysiskt) under graviditeten med Valter? När började du känna hans sparkar? Hade du några cravings eller nått du blev jätteäcklad av matmässigt när du väntade honom? Har du någon magbild du kan visa oss? Hur skulle du sammanfatta tiden som gravid?

    SvaraRadera
  5. Finns det något som du är väldigt svag för alltså kanske choklad?lakris? Mfl.. Kände du lika när du var gravid?

    SvaraRadera
  6. Hur träffades du och Tobbe? Ni är gifta, kan man inte få se ett foto från bröllopet?

    Önskar er alla lycka och hoppas att det där plusset kommer snart!

    SvaraRadera
  7. Jag förstår att det måste vara tuff nu när det inte blev något pluss. Världen är så orättvis! Nu kanske du inte svarar på dessa frågor, jag vet inte. Tänkte ställa en iallafall. Hur tänker ni nu med att försöka få barn? Jag hoppas att ni kämpar vidare, snart är det ET tur ❤️

    SvaraRadera
  8. Om du skulle beskriva dig och Tobbe med tre ord var, villa skulle du välja?

    SvaraRadera